Tehno News RO

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+: reduceri de pret la calitate


Daca ai probleme cu spatiul pentru depozitare al produselor congelate, poti sa apelezi la o lada frigorifica pentru a te ajuta, deoarece intr-un astfel de model poti sa adaugi o cantitate mai mare de produse, fara sa te mai incurci cu alte tipuri de aparate. Cand iti cumperi un astfel de produs, trebuie sa afli care este volumul care este cel mai potrivit pentru tine, sa incerci sa gasesti un model care sa nu consume multa energie, dar si alte lucruri similare, care te vor indrepta catre cel mai bun model pentru tine.

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


heinner hcf-205nha.jpg

De ce sa alegi modelul de lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+
In cazul in care iti cauti o lada frigorifica care sa nu fie prea spatioasa ori care sa nu fie prea scumpa, atunci un model ca aceasta lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ este ideala pentru tine. Designul ei este unul simplu, aparatul avand culoarea alba si se poate integra usor in orice spatiu, datorita acestui lucru, mai ales ca are si un design compact. Dimensiunile sale sunt de 84.6 x 91 x 55.5 de centimetri (I x L x A), iar greutatea de 34 de kilograme. Nivelul de zgomot pe care il produce acest aparat este surprinzator de scazut, avand doar 42 de decibeli ca prag maxim.

Autonomia acestui model de lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ este de 30 de ore, adica poate sa functioneze la fel de bine si daca a fost intrerupt curentul electric, timp de 30 de ore. Agentul de racire este de tip R600a, cu o clasa climatica incadrata in SN – T si un singur compresor. Sistemul de racire folosit este static. Volumul pe care il are aceasta lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ este de 200 de litri, deci, este ideala pentru persoanele care nu vor un astfel de aparat care sa fie prea mare. Volumul ei brut total este de 200 de litri si capacitatea de congelare este de 15.5 kilograme in 24 de ore.

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Consumul energetic este de 222 de kWh pe an, ceea ce incadreaza lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ in clasa de eficienta energetica A+, fiind, deci, un model mai economic decat cele care se afla in clasa A. In interior vei gasi un cos din metal emailat, un maner si un sistem de inchidere. Deschiderea usii acestui model de lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ se face standard, iar manerul sau este incorporat, facand deschiderea sa fie mai usoara. In plus, termostatul este reglabil.

Dispozitivul are o perioada de garantie mai lunga ca de obicei, ceea ce iti indica faptul ca producatorii chiar stiu ca acest aparat este unul de calitate, avand o garantie care se intinde pe o perioada de 36 de luni. Mai mult, chiar, poti sa prelungesti aceasta perioada chiar tu, in cazul in care iti doresti, pentru a te asigura ca nu vor exista niciun fel de probleme pe tot parcursul timpului in care vei folosi acest aparat.

Avand si un pret foarte accesibil, modelul de lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+ este ideal pentru cei care cauta astfel de produse.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Lada frigorifica Heinner HCF-205NHA+: reduceri de pret la calitate"

heinner hcf-205nha_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro