Tehno News RO

Lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+: alegerea calitatii la preturi accesibile


Se spune ca atunci cand iti cumperi un nou aparat electrocasnic, daca acesta este scump, va fi bun si daca este ieftin, va fi prost. Acest lucru nu este tocmai adevarat, pentru ca poti sa gasesti foarte usor anumite aparate la supra-pret, dar si o serie de aparate ieftine care sunt foarte bune. Daca vrei sa te poti bucura de calitatea unei lazi frigorifice, spre exemplu, nu trebuie sa investesti mii de lei in una, pentru ca poti sa iti cumperi un model si care sa aiba un pret foarte accesibil, de mai putin de 1.000 de lei.

Lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 martie 2019


heinner hcf-98nha+.jpg

De ce sa alegi modelul de lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+
Un exemplu foarte bun din categoria de lazi frigorifice care au un pret accesibil, dar sunt, in acelasi timp, si de calitate, este aceasta lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+. Designul sau este, specific unei lazi frigorifice, simplu, accesibil si de culoare alba. Produsul se sprijina pe picioruse. Modelul are un singur compresor si sistemul de racire este static. Clasa climatica din care face parte aceasta lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+ este ST. Agentul de racire este R600a, iar autonomia, fara curent, de care dispune produsul este de 24 de ore. Nivelul de zgomot produs este surprinzator de scazut, atingand doar limita de 42 de decibeli. Dimensiunile sale sunt de 84.6 x 54.5 x 55

Lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 martie 2019


Daca vrei o lada frigorifica ce are un volum mai scazut, aceasta lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+ este ideala pentru tine, deoarece nu are decat un volum net total de 100 de litri, fiind egal cu volumul brut total. Un alt avantaj mare pe care il prezinta acest aparat este faptul ca are un consum foarte mic de energie electrica.

Astfel, deoarece nu consuma decat 166 de kWh pe an, modelul de lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+ este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, facandu-l sa fie unul dintre cele mai economice produse din categoria discutata, dar si cu 20 de procente mai economic decat un produs care face parte din clasa A.

In congelator vei gasi un cos din metal emailat, aparatul dispunand si de sistem de inchidere special si de un maner incorporat pentru usa. Mai trebuie precizat faptul ca termostatul sau este reglabil, oferindu-i inca un avantaj.

Avand in vedere de aceste aspecte, nu poate fi ignorat faptul ca pentru a achizitiona aceasta lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+ nu ai nevoie de mai mult de 1.000 de lei, ba chiar de mai putin, mai ales ca acum produsul este oferit la promotie de unele situri web online, deci, face achizitionarea sa mult mai usoara, pentru ca are si un pret bun.
Pe langa acest pret redus, lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+ are si o garantie inclusa prelungita deja, de 36 de luni, existand si varianta de a prelungi si mai mult aceasta garantie, dupa cum doresti tu, pentru a te proteja contra avariilor mai bine si pentru a beneficia de service gratuit, in cazul in care produsul va prezenta vreodata o problema.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 22 martie 2019 la:Galerie foto: "Lada frigorifica Heinner HCF-98NHA+: alegerea calitatii la preturi accesibile"

heinner hcf-98nha+_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro