Tehno News RO

Lada frigorifica RIO H 125: la reducere


Lada frigorifica e un aparat electrocasnic ce isi dovedeste utilitatea in orice gospodarie sau spatiu comercial, atat timp cat ai nevoie de un spatiu in plus pentru a depozita alimente in stare congelata. Trebuie sa analizezi obiectiv toate avantajele si dezavantajele pe care le prezinta un astfel de aparat, inainte de a-l achizitiona.

Printre criteriile necesare spre evaluare se numara designul, pretul, functiile de congelare, consumul anual de energie electrica, dar si dimensiunile.

Cel mai des acestea sunt folosite pentru a congela produse precum carnea, fructele, legume, dar si inghetata ori alte produse similare.

Lada frigorifica RIO H 125

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


rio h 125.jpg

Poti sa alegi lada frigorifica congelare RIO H 125, daca vrei sa investesti intr-un astfel de aparat, care sa nu fie foarte scump, dar care sa fie, totusi, de calitate. Acest model are un design simplu, atractiv, avand culoarea alba, atat in interior, cat si in exterior, ceea ce ii ofera unicitate fiind o banda albastra de plastic in partea superioara, lucru care o va face, cu siguranta, sa se remarce, fie in casa ta, fie in magazinul pe care il conduci. Aceasta placa de plastic este foarte utila si pentru igienizarea aparatului, deoarece, fiind neintrerupta, se va curata mult mai usor, decat daca ar fi fost alcatuita din segmente.

Lada frigorifica RIO H 125

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Lada frigorifica congelare RIO H 125 este pentru tine
Aceasta lada frigorifica congelare RIO H 125 are un volum net total de 291 de litri si o greutate de 71 de kilograme. Aceste caracteristici o fac foarte utila, deoarece, avand aproape 300 de litri ca volum, vei avea suficient spatiu pentru a depozita aici toate produsele alimentare de care ai nevoie si, chiar, sa mai ramai cu un spatiu liber, eventual. In partea superioara se afla geamuri glisante, aceasta fiind deschiderea standard pentru lada frigorifica congelare RIO H 125. In cazul in care ai o afacere, acest lucru este important, deoarece clientii pot observa singuri produsele mult mai usor.

In cazul in care iti doresti lada frigorifica congelare RIO H 125 pentru caminul tau, vei putea sa verifici rezervele de hrana ramase, la fel, mult mai usor, datorita geamurilor glisante transparente. Dimensiunile pe care le are lada frigorifica congelare RIO H 125 sunt de 125 x 65 x 88 de centimetri (I x L x A), ceea ce inseamna ca spatiul ocupat de aceasta va fi surprinzator de mic, tinand cont de tipul de aparat. Agentul de racire este de tip R404A, iar termostatul poate fi reglat de tine. Ca urmare, poti sa setezi temperatura la oricare grade intre – 14 si – 23 de grade Celsius. In plus, modelul include o izolatie de 72 de milimetri, care va face ca totalul de energie consumat sa fie unul redus, iar ca temperatura sa poata fi pastrata cat mai bine. Avand in vedere trasaturile ei si pretul atractiv, mai ales ca in aceasta perioada se afla la reducere, lada frigorifica congelare RIO H 125 este o alegere evidenta pentru oricine cauta un astfel de aparat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Lada frigorifica RIO H 125: la reducere"

rio h 125_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro