Tehno News RO

Lada frigorifica Scan SB106: un plus de ajutor


Oricat de mari ar fi devenit unele produse din categoria frigiderelor, adesea, cand e vorba de spatiul de depozitate din congelator, acesta continua sa nu fie suficient, mai ales daca ai o familie mare, iti faci adesea provizii multe etc. Asadar, multi oameni aleg sa cumpere o lada frigorifica, deoarece le ofera un spatiu in plus pentru depozitarea alimentelor congelate, dupa cum arata si aceasta lada frigorifica Scan SB106.

Lada frigorifica Scan SB106

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


scan sb106.jpg

Un aparat avantajos
Modelul de lada frigorifica Scan SB106 face parte din clasa energetica A+, aceasta oferindu-ti un consum optimizat de energie electrica, dar si o economie de pana la 24 de procente, prin comparatie cu un produs asemanator care face parte din clasa A de eficienta energetica. Cu alte cuvinte, poti sa te bucuri de toate functiile pe care le are congelatorul tau, la un consum cat mai mic de energie. In total, pe parcursul unui an intreg, aparatul nu ajunge decat la 178 de kWh, un consum cu adevarat mic.

Lada frigorifica Scan SB106

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Un astfel de produs se bucura de o izolatie de calitate superioara, lucru care are ca avantaj asiguarea unei functionari eficiente, dar si care contribuie la contribuie la consumul redus de energie pe care il inregistreaza aparatul.

Chiar mai mult, pentru a-ti pastra produsele alimentare intr-o siguranta perfecta, izolatia densa pe care o are aceasta lada frigorifica Scan SB106 va pastra temperatura din interior la un nivel constant pentru o perioada lunga de timp.

Alt aspect care iti ofera incredere in acest aparat este faptul ca beneficiaza de tehnologia germana. Volumul net total de care dispune lada frigorifica Scan SB106 este de 98 de litri, volumul brut total ajungand pana la 106 litri.

Asadar, poti sa asezi aici o cantitate mare de produse congelate, fara ca lipsa spatiului sa mai fie vreodata o problema pentru tine. In dotare, aparatul are un cos metalic.

Sistemul de dezghetare inclus in acest produs nu este de tip No Frost, ci manual, lucru care inseamna ca trebuie sa ii faci tipica decongelare odata la cateva luni – de obicei, sase luni. Rafturile sale sunt facute din metal. Congelatorul are un singur compartiment si o capacitate de congelare destul de ridicata, de 10 kilograme in 24 de ore.

Produsul are culaorea alba si deschiderea sa standard se face prin intermediul unui capac. Lada frigorifica Scan SB106 are un singur compresor si un singur termostat. Clasa climatica din care face parte este T.

Tipul de control pentru aparat este manual. Autonomia dispozitivului dureaza cinci ore, adica, in cazul in care are loc o pana de curent, modelul iti va pastra produsele la aceeasi temperatura timp de cinci ore, pentru a nu risca dezghetarea lor.

Dimensiunile pe care le are aceasta lada frigorifica Scan SB106 sunt de 88 x 58.5 x 63.5 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 30 de kilograme. Pragul de zgomot pe care il atinge aparatul este de 44 de decibeli, fiind un volum destul de redus. Ultimul aspect mentionat, dar primul pe care il verifici este costul de achizitionare, care, in cazul modelului de lada frigorifica Scan SB106 este foarte accesibil, de mai putin de 800 de lei, facandu-l unul dintre cele mai accesibile astfel de aparate de pe piata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro