Tehno News RO

Laptop Acer Aspire V Nitro VN7-591G-79V1: pentru pasionatul din tine


Fiecare persoana are nevoie de un hobby si de o activitate care sa o ajute sa petreaca intr-un mod relaxant timpul liber. Hobby-urile pot fi diverse, de la cele care necesita iesiri in aer liber la cele care se pot realiza in propria locuinta si de la cele care necesita migala si lucru manual pana la cele care impun prezenta unui laptop. Cei pasionati de jocuri se incadreaza in aceasta ultima categorie, iar acestia nu au nevoie de un simplu laptop, ci au nevoie de un laptop special destinat gaming-ului precum cel Acer Aspire VN7-591G-79V1.

Laptop Acer Aspire V Nitro VN7-591G-79V1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


acer aspire v nitro vn7-591g-79v1.jpg

Ca orice hobby sau pasiune, si aceasta are costurile ei si un pret pe masura performantelor de care da dovada, dar asta nu este totul. Acest model este caracterizat in primul rand de un design uimitor cu detalii foarte bine realizate si finisate, cu o dimensiune de 389.6 x 21.8 - 23.8x 257.5mm si o greutate de 2.4kg. Aceste detalii sunt de natura sa te ajute pentru a-ti forma o idee despre portabilitatea laptopului si despre modul in care il poti utiliza oriunde ai fi. Un avantaj atat al aspectului cat si al utilizarii este dat de prezenta tastaturii internationale, de cea numerica, dar si de touchpad-ul cu control multi-touch ce iti va permite sa realizezi zoom, dar si sa derulezi anumite pagini sau programe cu ajutorul degetelor.

Laptop Acer Aspire V Nitro VN7-591G-79V1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Performante la superlativ
Pentru cei mai multi utilizatori ai unui astfel de model de laptop, ceea ce conteaza este ce se afla in interior si ce ii poate ajuta sa ruleze cele mai noi jocuri sau programa anexe jocurilor. Pornind de la centrul acestui laptop, vom avea procesorul Intel Core i7 model 4719HQ cu un numar de 4 nuclee si o frecventa de lucru nominala de 2500 MHz. Daca programele sau jocurile pe care le rulati vor avea nevoie la un moment dat de un mic avant, puteti sa va bazati pentru realizarea acestui lucru pe tehnologia Turbo Boost ce va accelera frecventa de lucru a procesorului pana la 3500MHz. Un joc nu se bazeaza numai pe procesor si nici acest laptop, de aceea trebuie sa mai stiti ca veti avea la dispozitie dupa achizitia sa o memorie RAM de 16GB DDR3 formata din doua sloturi ocupate cu cate 8GB fiecare, dar si o placa video dedicata de 2GB NVIDIA GeForce GTX860M.

Pentru detinerea oricarui fisier, veti putea opta pentru conectarea unui card de memorie tip SD sau a unui suport de memorie ce se poate conecta cu ajutorul celor 3 porturi USB 3.0 ce iti garanteaza o viteza de pana la 10 ori mai mare decat predecesoarele 2.0. Daca vreti sa aveti tot ceea ce este mai important in materie de jocuri, filme, poze, muzica sau alte fisiere, va sta la dispozitie hardul de 1TB de care dispune. Tot ceea ce veti face sau veti opera pe acest laptop o sa puteti vizualiza pe un ecran de 15.6inch LCD LED cu un format FullHD si caracteristica speciala Acer ComfyView. Inainte de a incepe jocul, trebuie sa mai stiti ca acesta vine preinstalat cu un sistem de operare Linux, iar daca acesta nu va este de folos puteti opta pentru schimbarea lui ulterioara.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Laptop Acer Aspire V Nitro VN7-591G-79V1: pentru pasionatul din tine"




Galerie foto: "Laptop Acer Aspire V Nitro VN7-591G-79V1: pentru pasionatul din tine"

acer aspire v nitro vn7-591g-79v1 _3.jpg
acer aspire v nitro vn7-591g-79v1 _2.jpg
acer aspire v nitro vn7-591g-79v1 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro