Tehno News RO

Laptop Acer ES1-572-34XE: lucreaza si relaxeaza-te cu acelasi aparat


Laptopul este folosit in ziua de astazi pentru o multime de activitati. Daca vrei sa faci un proiect, daca vrei sa redactezi un document, sa vizionezi un film, sa asculti muzica, sa te joci, sa editezi fotografii – indiferent de activitatea realizata, vei putea sa o faci cu un laptop, mai ales cu un model de laptop bun.

Ai grija sa alegi un astfel de aparat in functie de cerintele tale, pentru a te asigura ca acesta va corespunde asteptarilor pe care le ai de la el.

Laptop Acer ES1-572-34XE cu procesor Intel Core i3-6006U 2.00 GHz

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


acer es1-572-34xe.jpg

Daca iti doresti un model de laptop care sa fie destul de accesibil ca pret, poti sa incerci acest laptop Acer ES1-572-34XE. Aparatul are un design extrem de atractiv, mai ales datorita faptului ca are linii foarte fine si culoarea alba, ceea ce ii ofera o doza de originalitate intre toate tipurile de laptop pe care le poti gasi pe piata la ora actuala. Faptul ca tastatura are culoarea neagra ajuta la crearea unui contrast foarte placut, de asemenea. Dimensiunile sale sunt de 381.8 x 24.6 x 258 de milimetri (W x H x D), cu o greutate de 2.4 kilograme. De aceea, vei putea sa transporti cu tine acest aparat foarte usor, oriunde ai merge, fara probleme. Carcasa este realizata din plastic. Securitatea este asigurata de Kensington Lock, iar, ca tastatura, modelul are o tastatura internationala. Printre caracteristicile sale speciale se numara un Touch Pad cu suport pentru gesturi de multi – atingere, facand navigarea sa se desfasoare mult mai usor.

Laptop Acer ES1-572-34XE cu procesor Intel Core i3-6006U 2.00 GHz

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Detalii in plus despre modelul de laptop Acer ES1-572-34XE
Desigur, acest laptop Acer ES1-572-34XE nu se remarca doar datorita exteriorului placut, ci si datorita interiorului sau performant. Nu trebuie decat sa deschizi capacul din partea de sus si interiorul atractiv al aparatului iti va fi prezentat intr-un mod foarte modern. Suprafata interioara are o zona texturata, ca sa exista o coerenta a aspectului intre interior si exterior.

Datorita software-ului Bluelight Shield, lumina albastra foarte iritanta pentru ochi pe care o transmite ecranul trece printr-un filtru si este eliminata, ceea ce reduce din disconfortul pe care il resimt ochii atunci cand petreci ore mai multe in fata laptopului. Modelul de laptop Acer ES1-572-34XE se bucura si de ceea ce este denumita ca fiind navigare intuitiva, lucru posibil gratie suportului tactil denumit Precision TouchPad. Acest lucru te lasa sa folosesti zoom-ul mult mai precis, dar si functia de derulare, cu mult mai usor decat iti permite un suport tactil obisnuit.

Bateria acestui laptop Acer ES1-572-34XE este de tip Li Ion 4 Celule si are o autonomie de lucru care dureaza destul de mult, de pana la sase ore, timp in care poti lucra sau relaxa la laptop, facand un proiect sau urmarind un film, cand te afli pe tren, de exemplu.

Avand si un pret redus, acest laptop Acer ES1-572-34XE este unul pe care ar trebui sa-l iei in considerare atunci cand vrei sa-ti achizitionezi un laptop nou, care sa se ridice la nivelul de standard pe care ti l-ai impus.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Laptop Acer ES1-572-34XE: lucreaza si relaxeaza-te cu acelasi aparat"

acer es1-572-34xe_2.jpg
acer es1-572-34xe_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro