Tehno News RO

Laptop Acer Predator G9-791: Un laptop performant


Exista, pe de-o parte, persoane care isi doresc un laptop bun, care sa le ajute sa-si desfasoare taskurile zilnice de acasa sau de la birou si, pe de alta parte, exista persoane care urmaresc sa tina pasul cu tehnologia, investind intr-un laptop cu adevarat performant si puternic. Pentru acestia din urma exista modelul Acer Predator G9-791, un dispozitiv care surprinde atat prin caracteristicile pe care le detine, cat si din punct de vedere al designului.

Laptop Acer Predator G9-791

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


acer predator g9-791.jpg

Culoarea neagra, cu detalii rosu aprins, face din acest laptop unul foarte atractiv ca aspect. Totodata, designul modern este inca un indiciu al performantei de care da dovada modelul Acer Predator G9-791, fiind un laptop care se adreseaza celor care vor sa se bucure de jocuri cu grafica sofisticata sau care vor sa lucreze cu programe destul de solicitante pentru un device obisnuit.

Laptop Acer Predator G9-791

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Caracteristicile care il transforma intr-un laptop performant
Una dintre principalele caracteristici ale acestui laptop o reprezinta procesorul puternic. Ce inseamna mai exact un procesor puternic? Inseamna modelul Intel Core i7, 6700HQ, cu 4 nuclee si o tehnologie de 14 nm. Frecventa sa este de 2600 MHz, iar arhitectura de tipul Skylake. Dimensiunea cache este de 6144 KB, iar procesorul permite turbo boost pana la 3500 MHz pentru cei care au nevoie de programe destul de solicitante care sa ruleze, fara a bloca intregul sistem.

Tocmai de aceea, laptopul este ideal pentru gameri si web designeri sau pur si simplu pentru cei care vor sa stie ca au in dotare un dispozitiv cu adevarat performat. De remarcat este si faptul ca acest laptop marca Acer lucreaza perfect cu sistemul de operare Linux.

Mai mult decat atat, diferenta intr-un laptop obisnuit si unul performant este display-ul. Iar in cazul modelului Acer Predator G9-791, ecranul este unul generos ca dimensiune. Mai precis, acesta are 17,3 inch si o rezolutie de 3840 x 2160 de pixeli, fiind de tipul UHD (4 K) LCD LED. Caracteristicile speciale anti-glare fac ca imaginile redate pe acest display sa fie de-a dreptul perfecte.

Memoria laptopului este de 8 GB, fiind de tipul DDR4, in timp ce capacitatea hard disk-ului este de 1 TB, la o stocare de tip HDD (128 GB la o stocare de tip SSD). Viteza de rotatie a hard diskului este de 7200 rpm.

Placa video dedicata a acestui model de laptop vine cu o capacitate de 4096 MB, la un tip de memorie GDDR5 si este de tipil NVIDIA GeForce GTX 980M. Alaturi de aceasta, cele patru difuzoare si cele doua subwoofere transformara orice experienta multimedia intr-una cu adevarat placuta pentru utilizator.

Alte avantaje demne de mentionat ale modelului Acer Predator G9-791 sunt reprezentate de bateria Li Ion 8 Celule, care asigura o autonomie prelungita a dispozitivului, tastatura iluminata necesara atunci cand in incapere este intuneric si portul USB 3.0 PowerShare care face ca fisierele de orice fel sa fie de 10 ori mai rapid transferate decat alte porturi de acest gen.

Din punct de vedere al pretului acestui dispozitiv, se poate spune ca acesta este unul piperat. Insa, este un pret care corespunde in totalitate dotarilor pe care le are acest model de laptop. Cei care sunt pasionati de jocuri sau activeaza in domeniul fotografiei sau graficii pe calculator inteleg ca o astfel de investitie este un must.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Laptop Acer Predator G9-791: Un laptop performant"

acer predator g9-791_2.jpg
acer predator g9-791_3.jpg
acer predator g9-791_4.jpg
acer predator g9-791_5.jpg
acer predator g9-791_6.jpg
acer predator g9-791_7.jpg
acer predator g9-791_8.jpg
acer predator g9-791_9.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro