Tehno News RO

Laptop Asus ROG G771JW-T7092D, un model care trebuie luat in considerare de orice gamer


Laptop-urile destinate jocurilor sunt cele mai scumpe, dar si cele mai bune modele pe care o persoana obisnuita ar avea nevoie sa si le cumpere. Acest lucru se intampla pentru ca industria inainteaza foarte mult in fiecare an si un model cumparat in acest moment trebuie sa fie in stare sa faca fata acestui avans pentru cel putin trei-patru ani.

Laptop Asus ROG G771JW-T7092D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


laptop asus rog g771jw-t7092d.jpg

Si totusi, exista putine laptop-uri care vor fi capabile sa ruleze la capacitatea maxima un joc de calitate din 2017, sa spunem (mai ales ca la laptop-uri nu prea se pot imbunatati componentele interne). Totusi, Asus ROG G771JW-T7092D ofera toate premisele ca acest lucru sa se intample si chiar daca nu stim cu va arata viitorul, prezentul este unul impresionant.

Modelul are parte de toate caracteristicile care transforma un laptop intr-un gadget de cea mai inalta calitate. Practic, nimic nu a fost lasat la voia intamplarii si acest lucru se vede. Procesorul este unul foarte bun, un Intel Core i7 de ultima generatie cu o frecventa de 2.6 GHz care este in stare sa ruleze rapid orice joc si orice serie concomitenta de programe. Pe de alta parte, memoria RAM este de 16 GB si este formata din doua placi de memorie separate, de cate 8 GB, iar placa video este un GeForce 960M. Asadar, laptop-rul este complet echipat sa faca fata oricarei provocari.

Laptop Asus ROG G771JW-T7092D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Piesa de rezistenta este reprezentata insa de cele trei disk-uri de stocare, un SSD de 256 GB (care ofera avantajul unei procesari ultra rapida a informatiei) si doua HDD-uri, fiecare de cate 1 TB (pe care vei stoca absolut orice date iti doresti).

Un aspect si utilitati pe masura performantelor
Un laptop pentru jocuri trebuie insa sa ofere mai mult decat o configuratie impresionanta. Asus ROG G771JW-T7092D vine cu o capacitate impresionanta de racire, atat de necesara pentru cei care sunt prinsi ore intregi in lumea jocurilor, cu un ecran mare de 17.3 inch, anti glare si Full HD si cu un design deosebit.

Asadar, modelul a carui carcasa este construita din aluminiu si plastic (pentru rezistenta sporita) are si tastatura luminata, iar combinatia de negru si rosu arata excelent si atrage toate privirile. Este probabil inutil sa spunem ca laptop-ul are microfon si difuzoare incorporate, cititor de carduri si camera web HD, dar faptul ca are numai putin de 4 intrari USB 3.0 este un aspect extrem de important care permite transferul datelor cu cea mai ridicata viteza posibila.

Toate aceste dotari vin insa si cu un pret, modelul fiind unul destul de greu pentru unul de ultima generatie (3.4 kilograme), iar bateria nu tine mai mult decat la un produs obisnuit. Cu toate acestea, minusurile pe care le inregistreaza Asus ROG G771JW-T7092D sunt minore si nu strica absolut deloc din excelenta generala a modelului. Daca esti un pasionat al jocurilor, atunci acest laptop merita investitia si te va ajuta sa fii la zi cu jocurile pentru cativa ani. Daca nu, acest laptop nu merita cumparat, dar pana la urma acest lucru nu face ca modelul sa nu fie unul dintre cele mai bune de pe piata, la un pret acceptabil pentru ce ofera.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:Galerie foto: "Laptop Asus ROG G771JW-T7092D, un model care trebuie luat in considerare de orice gamer"

laptop asus rog g771jw-t7092d _2.jpg
laptop asus rog g771jw-t7092d _4.jpg
laptop asus rog g771jw-t7092d _5.jpg
laptop asus rog g771jw-t7092d _3.jpg
laptop asus rog g771jw-t7092d _6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro