Tehno News RO

Laptop Asus ROG GL552JX-DM188D , o solutie mai ieftina pentru gameri


De-a lungul timpului Asus ne-a obisnuit cu modele dintre cele mai diverse, de la unele dintre cele mai ieftine laptop-uri de pe piata, la cateva dintre cele mai performante, facute special pentru jocuri. Daca modele de clasa superioare au caracteristici care le va mentine pe un loc fruntas timp de doitrei ani, atat cat vor putea sa ruleze la detalii maxime cele mai noi jocuri, este destul de clar ca acestea sunt si destul de scumpe, astfle incat nu toata lumea si le poate permite.

Laptop Asus ROG GL552JX-DM188D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


laptop asus rog gl552jx-dm188d.jpg

O alternativa foarte buna vine insa tot de la Asus, mai exact laptop-ul Asus ROG GL552JX-DM188D, un model ceva mai mic si cu performante mai apropiate de medie, dar care deocamdata se prezinta foarte bine.

Uitandu-te putin la configuratia acestui model, nu poti sa fii decat impresionat. Aproape toate componentele sale sunt de ultima generatie si au fost special concepute pentru a face fata celor mai solicitante sarcini.

Laptop Asus ROG GL552JX-DM188D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


Procesorul este Intel Core i7 cu frecventa de 2.6 GHz, asa ca va putea sa ruleze toate aplicatiile care sunt recunoscute ca fiind mari consumatoare de resurse. La toate acestea se adauga si o memorie RAM de 8 GB, nu foarte mare, dar care poate sa fie imbunatatita si sa ajunga pana la valoare de 16 GB, foarte mult chiar si in conditiile actuale.

Placa video, GeForce GTX 950M de 4 Gb este si ea una foarte buna, in timp ce stocarea datelor se realizeaza pe doua diskuri, un SSD foarte rapid de 128 GB si HDD de 1 TB. Asadar, exista spatiu suficient pentru a salva jocuri, filme, muzica, poze si alte documente.

Un model mai mic, dar si mai usor
Principala comparatie in cadrul producatorului este Asus ROG G771JW-T7092D, un model cu trasaturi asemanatoare, dar care este mai performant, dar si mai scump. Fata de acesta, modelul Asus ROG GL552JX-DM188D este mai mic, avand o diagonala de doar 15.6 inch, adica una medie. Totusi, redarea full HD este pastrata, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce inseamna calitatea imaginii. Si greutatea scade pana la 2.6 kilograme, materialele ramanand aceleasi, aluminiu si plastic. Laptopul are 3 intrari USB 3.0, una HDMI, una VGA, microfon si camera web HD, asa ca in ceea ce priveste schimbul de date si comunicarea, acesta se descurca excelent.

Exista si unele mici dezavantaje, asa cum este lipsa oricarui sistem de operare instalat (pentru Windows trebuie sa cheltuiesti in plus) si o baterie care practic nu este facuta sa reziste timp indelungat.

Totusi, laptop-ul nu este unul pentru calatorie, iar o baterie mai slaba nu este o mare problema. Comparat cu fratele sau mai mare, despre Asus ROG GL552JX-DM188D nu se poate spune ca este la fel de performant. Dar oricum este mai bine adaptat unei utilizari normale si mai ieftin, deci ramane un produs premium din acest punct de vedere. Asadar, modelul poate sa fie achizitionat de cat mai multa lume, caracterul exlusivist al laptopu-luimai mare fiind inlocuit cu o mai mare flexibilitate si accesibilitatea pentru cumparatori.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Galerie foto: "Laptop Asus ROG GL552JX-DM188D , o solutie mai ieftina pentru gameri"

laptop asus rog gl552jx-dm188d _2.jpg
laptop asus rog gl552jx-dm188d _3.jpg
laptop asus rog gl552jx-dm188d _4.jpg
laptop asus rog gl552jx-dm188d _6.jpg
laptop asus rog gl552jx-dm188d _5.jpg
laptop asus rog gl552jx-dm188d _7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro