Tehno News RO

Laptop Asus TP300LJ-C4012T: Un laptop 2 in 1


Imi plac foarte tare laptopurile 2 in 1. Mi se pare foarte interesant si in acelasi timp util ca se pot converti dintr-un "simplu" laptop intr-o tableta. Un astfel de laptop este si Asus TP300LJ-C4012T despre care am mai discutat si in alt moment, dar cu o alta configuratie.

Laptop Asus TP300LJ-C4012T

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


asus tp300lj-c4012t_3.jpg

Configuratia la care ma voi opri azi reprezinta o combinatia excelenta pentru cele mai bune performante tehnice disponibile pe un laptop de asemenea calibru. Deocamdata laptopurile 2 in 1 sunt mai degraba ultrabookuri, adica au ecran de 12-13 inch. De fapt, cred ca pe ecrane mai mari rezultatul nu ar mai fi atat de impresionant, pentru ca deja vorbim de laptopuri mai grele, mai voluminoase si mai putin portabile.

Laptop Asus TP300LJ-C4012T

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Asus TP300LJ-C4012T are display de 13.3 inch Full HD, cu o imagine clara si superba. Este de fapt un ecran tactil pe care puteti opera folosind degetul. Astfel, veti naviga prin aplicatii si in meniu mult mai repede si mai simplu. Va fi chiar mai distractiv sa va jucati cu degetul plimbandu-va pe ecranul fin si atat de precis.

Procesor, memorie si capacitate de stocare
Configuratia acestui laptop este urmatoarea: CPU Intel Core i7- 5500 U, 2400 Mhz pe arhitectura Broadwell, memorie de 8 GB si 128 GB SSD. Placa video este dedicata de 2 GB, un nvidia GeGorce 920M. Iata ca din toate punctele de vedere observam ca acest laptop este foarte puternic. Iar toate aceste resurse conlucreaza impreuna, creand un sistem de calcul cu performante excelente.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste sistemul de operare, pentru ca laptopul este deja preinstalat cu Windows 10, care va garanteaza va veti avea parte de cele mai noi si mai incintate experiente de vizionare. Windows 10 este putin diferit de variantele precedente, dar nu ar trebui sa va fie greu sa va adaptati acesuia, un standard deja in materie de SO. In plus, beneficiati de avantaje multiple, printre care o securitate mai buna si suport tehnic.

Touchpad-ul generos are caracteristici multi-atingere, adica are la baza un sistem de detectare cu multi-punct. Veti vedea ca il veti putea folosi foarte natural si veti putea utiliza laptopul mult mai bine, mai ales mult mai rapid. Daca sunteti o persoana careia ii place sa lucreze rapid, veti aprecia si mai mult acest lucru.

Laptopul nu are unitate optica, prin urmare nu veti putea scrie CD-uri sau DVD-uri, doar daca veti folosi un DVDrw extern. Dar, in general, veti descoperi (daca nu ati facut-o deja) ca exista si alte modalitati mult mai eficiente de a transfera datele pe alte dispozitive (flash USB, HDD extern). Pentru conectarea altor dispozitive externe aveti la dispozitie in parti si pe spate un port HDMI, unul USB 2.0 si inca doua USB 3.0. Laptopul nu are mufa VGA pentru conectarea monitorului de PC, dar in acest sens puteti folosi HDMI-ul. Acelasi lucru este valabil si pentru TV. Cititorul de card este compatibil cu formatele SD si MMC.

Bateria este Li Ion cu 3 celule si tine cateva ore bune. Se pare ca pentru conectare la internet puteti folosi doar wireless-ul, pentru ca laptopul nu are mufa standard de retea. Prin urmare, ar trebui sa va asigurati ca veti avea un router wireless prin preajma. Dar, avand in vedere ca acest laptop este portabil, cel mai probabil il veti purta cu dumneavoastra in diverse locatii. Pretul sau nu este atat de accesibil, dar cu siguranta reflecta constructia sa de calitate si performantele puternice actuale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Laptop Asus TP300LJ-C4012T: Un laptop 2 in 1 "

asus tp300lj-c4012t_4.jpg
asus tp300lj-c4012t_5.jpg
asus tp300lj-c4012t_6.jpg
asus tp300lj-c4012t_7.jpg
asus tp300lj-c4012t_8.jpg
asus tp300lj-c4012t_10.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro