Tehno News RO

Laptop Dell Inspiron Gaming 7567: pasionati de jocuri


Toata lumea trebuie sa aiba un mod in care sa se relaxeze, si mai mult decat atat aceste moduri pot include de la activitati in aer liber pana la unele activitati specifice jocurilor pe calculator, insa acestea din urma se pot si transforma. Modalitatea prin care puteti sa va relaxati dar in acelasi timp sa fiti si un freelancer este apeland la testarea de jocuri sau de programe, iar asta este destul de popular in ultimul timp. Ceea ce este nevoie pentru a putea face asta insa este prezenta unui calculator sau a unui laptop de gaming care sa va permita sa faceti asta, cum este si Dell Inspiron Gaming 7567.

Laptop Dell Inspiron 5548, procesor Intel Core i7-7700HQ 2.80GHz

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


dell inspiron gaming 7567.jpg

Alegerea unui astfel de model insa poate fi strict pentru cei care vor sa se bucure de ultimele jocuri aparute sau cu siguranta de cele mai moderne si care nu pot rula pe alte dispozitive. Pana la alegerea acestui model de laptop Dell Inspiron Gaming 7567 este nevoie si de o analiza a ceea ce are de oferit si putem incepe cu elementele privind caracteristica principala a unui lapto si anume portabilitatea.

In cazul acestui model este vorba despre faptul ca se bucura de o dimensiune de 383 x 25.3 x 265 mm si de o greutate de doar 2.72 ceea ce il face cu siguranta mai usor decat alte modele. Mai putem adauga la portabilitate si independenta fata de sursele de alimentare si asta datorita prezentei unei baterii cu 6 celule ce va ofera posibilitatea de a va insoti de laptop oriunde doriti.

Laptop Dell Inspiron 5548, procesor Intel Core i7-7700HQ 2.80GHz

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Si nu doar pentru pasionati
Utilizarea unui astfel de model Dell Inspiron Gaming 7567 poate fi insa posibila si in alte scopuri nu doar pentru jocuri, dar limitele in privinta utilizarii pot fi date doar de specificatiile tehnice pe care le prezinta. Pentru cei care vor sa se bucure de o experienta video cu totul speciala, fie ca este vorba despre gaming sau despre alte utilizari, ceea ce o sa ii ajute este displayul cu o diagonala de 15.6 inch. Acesta insa va surprinde intr-un mod placut datorita faptului ca este unul de tip UHD cu o rezolutie de 1920x1080 dar si cu o tehnologie de tipul IPS.

Daca vreti sa vedeti limita de rulare atunci este vorba despre procesorul Intel Core i7 model 7700 HQ cu o arhitectura Kaby Lake, o memorie cache de 6 MB dar si cu o frecventa initiala de 2.8 GHz si care poate ajunge pana la 3.8 GHz. De regula in materie de performanta procesorul este insotit si de memoria RAM, iar una de 16GB DDR4 cu o frecventa de 2400 MHz nu va fi deloc de neglijat cum nu va fi nici placa video dedicata nVidia GTX 1050Ti de 4GB GDDR5. Functie de dorinte sau de utilizari este nevoie si de un spatiu destul de mare pentru stocarea fisierelor sau documentelor, iar pentru Dell Inspiron Gaming 7567 veti putea sa va ajutati de hardul de tipul SSD cu 512 GB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Laptop Dell Inspiron Gaming 7567: pasionati de jocuri"

dell inspiron gaming 7567_2.jpg
dell inspiron gaming 7567_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro