Tehno News RO

Laptop Dell Latitude 3570: Gata pentru orice


Toate dispozitivele electronice, dar chiar si cele electrocasnice, cauta sa devina inteligente pentru a atrage o gama cat mai larga de posibili utilizatori, dar chiar si cand este vorba despre unele inteligente acestea cauta sa devina si mai performante. In aceasta categorie se poate pozitiona si modelul Dell Latitude 3570, iar ceea ce ofera acest model este cu siguranta mult mai mult decat ofera alte modele si mult mai performant.

Laptop Dell Latitude 3570

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 mai 2018


dell latitude 3570.jpg

Aceste caracteristici pot incepe chiar de la partea legata de modul de utilizare si de usurinta cu care acest model va poate insoti si ajuta in toate sarcinile pe care le aveti de indeplinit, fie ca sunt unele personale sau profesionale. Puteti astfel sa va ajutati de Dell Latitude 3570 atat in cazul in care aveti nevoie de un laptop pentru sarcinile de serviciu, cat si in cazul in care este vorba despre o utilizare strict pentru relaxare si pentru destindere. Cu o dimensiune de 380 x 260 x 23.25 mm si o greutate de 2.2 kg, acest model poate fi cu atat mai avantajos cu cat activitatea voastra este una care impune multe deplasari. Pentru cei care au activitati de freelancer, acest model Dell Latitude 3570 le ofera avantajul de a putea fi luat cu ei peste tot unde le place sa lucreze, iar daca este vorba despre redactare atunci tastatura internationala si cea numerica sunt chiar ele un beneficiu.

Laptop Dell Latitude 3570

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 mai 2018


Gata de utilizare
Odata adus in locuinta voastra, veti avea posibilitatea de a utiliza acest model fara nici un fel de problema, mai ales ca este un laptop ce vine cu un sistem de operare Microsoft Windows 10 preinstalat si asta il face gata de utilizare imediat dupa achizitionare. Acum, functie de dorintele fiecaruia sau de cerintele pe care le poate avea, si solicitarile la care acest model Dell Latitude 3570 este supus pot fi diferite, dar nu cred ca un procesor de tipul Intel Core i5 va fi luat prin surprindere. Desi putem presupune ca acest lucru se va intampla, frecventa de lucru a acestui procesor va putea varia de la una initiala de 2300 MHz pana la o frecventa de 2800 MHz prin functia Turbo Boost.

Ceea ce va fi insa suprinzator pentru utilizatori este modul de comportare al acestui laptop Dell Latitude 3570, iar asta si datorita faptului ca vine cu o memorie RAM de tip DDR3L cu o capacitate de 8 GB, care poate fi insa extinsa pana la 16 GB. Tot surprinzator va fi si faptul ca este un laptop ce beneficiaza de o placa video dedicata nVidia GeForce 920M cu o capacitate de 2 GB, iar pentru pasionatii de jocuri sau utilizatorii unor programe grafice aceasta face diferenta. Pentru partea in care veti analiza toata functionarea modelului, nu trebuie ignorat ecranul pe care veti face acest lucru si este vorba despre un ecran de 15.6 inch, cu o rezolutie Full HD. Chiar daca nu are si o unitate optica, asta nu inseamna ca nu veti putea avea mereu la indemana fisierele dorite, avand un spatiu de stocare de 1 TB, dar si porturi USB 2.0 si 3.0 pentru transferul acestora.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 23 mai 2018 la:Galerie foto: "Laptop Dell Latitude 3570: Gata pentru orice"

dell latitude 3570_2.jpg
dell latitude 3570_5.jpg
dell latitude 3570_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro