Tehno News RO

Laptop Dell XPS 9550: Modelul potrivit pentru orice


Cand vine vorba despre achizitia unul laptop, lucrurile pot varia functie de ceea ce are nevoie fiecare utilizator sau de destinatia pe care laptopul o va avea, insa, la fel de bine, ca si criteriu poate fi si pretul de achizitie. Daca insa este nevoie de un laptop care sa faca fata atat solicitarilor diverse, dar in acelasi timp sa fie potrivit cu stilul de viata al oricarui utilizator, atunci costul sau pretul de achizitie s-ar putea sa fie putin mai mare. Pentru cei care vor alege ca si model de incredere laptopul Dell XPS 9550, convingerea ca este un model potrivit nu va dura foarte mult.

Laptop Dell XPS 9550

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 mai 2018


dell xps 9550.jpg

Primul element semnificativ si avantajos al acestui model este faptul ca se bucura de un design cu totul modern si elegant, iar asta datorita nuantei argintii, dar si a faptului ca beneficiaza de o tastatura iluminata. Legat de designul pe care il are, putem adauga si aspectul avantajos al dimensiunii si gabaritului acestui model si care il face foarte usor de luat cu voi oriunde ati merge. Daca aveti nevoie si de un rucsac, atunci acesta trebuie sa permita unui laptop Dell XPS 9550 cu o dimensiune de 357 x 11 – 17 x 235 mm si cu o greutate de 2 kg sa fie asezat in siguranta. Nu doar dimensiunea este insa importanta, ci si modul de comportare al laptopului la unele solicitari sau la orice solictare daca este vorba despre acest model.

Laptop Dell XPS 9550

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 mai 2018


Surprinsi placut
Punerea acestui model Dell XPS 9550 in functiune nu este deloc o problema pentru nimeni, mai ales ca ofera de la bun inceput un sistem de operare Microsoft Windows 10 Home pe 64 de biti, dar si un procesor destul de puternic sa faca fata oricarei solicitari. Puteti astfel sa va bazati pe un procesor Intel Core i5 cu o arhitectura Skylake, dar mai ales cu o frecventa de lucru de 2300 MHz care poate fi insa marita pana la 3200 MHz daca este nevoie. Nu doar procesorul conteaza cand vine vorba despre orice laptop, ci mai conteaza de exemplu si memoria RAM care il insoteste si care, in aceasta situatie, este una DDR4 cu o capacitate de 8 GB. Daca considerati insuficienta aceasta memorie RAM, aveti posibilitatea de a alege si cresterea sa pana la o capacitate maxima de 32 GB.

Caracteristica ce va poate lasa cu siguranta surprinsi intr-un mod placut este legata de controlul functional al acestui model Dell XPS 9550 si mai ales de faptul ca vine cu un display de tip touchscreen. Caracteristicile displayului nu se limiteaza insa la atat, fiind vorba despre o diagonala de pana la 15.6 inch, dar mai ales despre faptul ca rezolutia pe care o are este cea mai buna de pe piata si anume o rezolutie UHD 4K. Utilizarea propriu-zisa va poate aduce in slujba voastra si alte caracteristici importante cum ar fi placa video pe care Dell XPS 9550 o are si faptul ca este o placa video dedicata nVidia GeForce GTX 960M de topul DDR5 si cu o capacitate de 2 GB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 23 mai 2018 la:Galerie foto: "Laptop Dell XPS 9550: Modelul potrivit pentru orice"

dell xps 9550_3.jpg
dell xps 9550_2.jpg
dell xps 9550_5.jpg
dell xps 9550_8.jpg
dell xps 9550_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro