Tehno News RO

Laptop Gaming Acer Predator G9-793: Relaxare sau job


Cu siguranta, fiecare dintre noi are propriul mod de relaxare si propria metoda prin care isi incarca bateriile, iar asta poate presupune unele cheltuieli, dar si unele investitii, fie ele mai mari sau mai mici. Exista insa persoane care sunt legate si conectate la ceea ce inseamna tehnologie si care pot face din aceasta pasiune chiar o afacere sau o activitate care sa le asigure un venit sigur. Un exemplu de investitie poate fi si modelul de laptop Acer Predator G9-793, iar faptul ca este un model de gaming nu este intamplator, intrucat testarea de jocuri poate fi destul de profitabila si relaxanta in acelasi timp.

Laptop Gaming Acer Predator G9-793

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


acer predator g9-793.jpg

Avand in vedere ca majoritatea activitatilor se desfasoara in mediul online, locurile de munca nu mai sunt ca in trecut, in care trebuia sa stai la birou cel putin 8 ore pe zi timp de cinci zile pe saptamana. Astazi exista posibilitatea de a munci foarte avantajos de acasa, iar firmele care adopta acest stil de munca sunt din ce in ce mai numeroase, chiar si cele care se ocupa de realizarea unor jocuri sau a unor programe. Pentru testarea acestora, Acer Predator G9-793 se poate incadra ca un model foarte avantajos si, mai mult, poate fi o varianta si pentru cei care vor sa experimenteze ultimele tipuri de jocuri pentru PC in propria locuinta. Recomandarile in ceea ce priveste acest model vin inca de la aspectul exterior, de la designul modern pe care il are, dar si de la dimensiunea de 423 x 39.7 x 321.5 mm si greutatea de 4.2 kg ce va permite sa il luati cu voi peste tot.

Laptop Gaming Acer Predator G9-793

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Performante de fiecare data
Cu siguranta, cei mai multi nu aleg un laptop functie de cum arata si cat de frumos este, ci functie de ceea ce se afla la interior si cum se misca acesta sau cum ruleaza in unele situatii sau unele programe si jocuri. Pentru acestia trebuie precizat in primul rand faptul ca Acer Predator G9-793 vine cu un procesor Intel Core i7 cu o arhitectura Skylake, dar si cu o frecventa de 2600 MHz ce poate fi accelerata pana la 3500 MHz prin functia de Turbo Boost. Faptul ca veti avea imagini foarte dinamice si ca nu veti avea probleme cu unele blocaje ale acestora se va datora si prezentei procesorului grafic integrat, dar si placii video dedicata NVIDIA GeForce GTX 1070 de tipul GDDR 5 si cu o capacitate de 8 GB.

Partea de memorare si instalare a jocurilor este legata de hardul pe care il are laptopul Acer Predator G9-793, iar o stocare de tipul SSD cu o capacitate de 512 GB o sa fie cu siguranta mai mult decat suficienta. Tot importanta este si memoria RAM pe care o detine, mai ales ca este vorba despre un tip de memorie DDR4 cu o capacitate de 16 GB, dar care poate fi extinsa pana la 32 GB intrucat are ocupate doar doua sloturi de memorie. Toata munca sau toata activitatea va putea fi supravegheata si urmarita pe un ecran cu o diagonala de 17.3 inch, dar care asigura o calitate foarte buna prin rezolutia de 1920x1080 FullHD de care Acer Predator G9-793 beneficiaza.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Laptop Gaming Acer Predator G9-793: Relaxare sau job"

acer predator g9-793_2.jpg
acer predator g9-793_3.jpg
acer predator g9-793_4.jpg
acer predator g9-793_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro