Tehno News RO

Laptop Gaming Asus G751JT-T7109D: o revolutie in materie de jocuri


Exista tehnologie pentru cei care dorescsa se relaxeze, pentru cei care doresc sa tina pasul cu tendintele in domeniu dar exista tehnologie si pentru cei pasionati. Pentru cei din urma avem o oferta de ultima generatie, o oferta care poate raspunde si celor mai critice gusturi in materie de IT. Cu ajutorul laptopului pentru Gaming Asus G751JT-T7109D toate ideile tale pot fi puse in practica.

Laptop Gaming Asus G751JT-T7109D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 februarie 2021


laptop gaming asus g751jt-t7109d _6.jpg

Dupa cum se poate observa de la o prima privire, acest laptop are un design venit parca din viitor sau cel putin inspirat din filmele SF. Finisajul de aluminiu, carcasa inspirata din designului avionului de vanatoare F22 dar si logo-ul luminat sunt primele detalii care ne demonstreaza ca avem de-a face cu un produs destinat celor pasionati de jocuri. In sprijinul acestor detalii mai avem tastatura special realizata in acest sens cu tastele W, A, S, D scoase in evidenta pentru a ajuta pe cunoscatori sa realizeze atat operatiuni de multi-tasking cat si de apasare a unei taste rapide pentru o operatiune din cadrul jocurilor.

Laptop Gaming Asus G751JT-T7109D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 februarie 2021


Tot legat de aspect avem porturile care permit conectarea laptopului la diverse dispozitive periferice, porturi precum HDMI, 4 porturi USB 3.0 care asigura o viteza de transfer a datelor cu pana la 10 ori mai mare decat cea a porturilor USB 2.0. dar si porturi precum RJ-45 sau Thunderbolt. In partea din spate a acestuia, vizibile de la mare distanta, sunt cele doua ventilatoare de racire care mentin o temperatura scazuta chiar si in cazul solicitarii la maxim a acestui laptop.

O ”inima” puternica
Solicitarea acestuia presupune folosirea puternicului procesor de care dispune, unul Intel Core i7 cu 4 nuclee si o tehnologie 22nm si o frecventa de lucru de 2600MHz. Arhitectura Haswell a acestuia dar mai ales tehnologia Turbo Boost ii vor permite sa ruleze si la viteze de peste 2600, mai exact poate accelera pana la o viteza de cel mult 3600 MHz. Chiar daca este un avantaj major, procesorul nu este singurul necesar pentru o experienta de neegalat in materie de jocuri si nu numai. Pe langa acest procesor gasim o capacitatea a hardului de 1TB + 512 GB de tip SSD, o memorie RAM de 24GB ce poate fi extinsa pana la 32 GB dar mai avem in plus o placa video dedicata de 3GB NVIDIA GeForce GTX 970M.

Experienta video datorata acestor caracteristici este sustinuta de un ecran Anti-Glare de 17.3inch LCD LED cu o rezolutie FullHD de 1920x1080 pixeli. Pentru o experienta completa mai avem la dispozitie si partea audio a acestui device, o parte caracterizata de difuzoarele integrate cu subwoofer de 3W si care sunt insotite de tehnologia ASUS Golden Ear si SonicMaster.

Materialele folosite in realizarea acestui produs si ne referim la carcasa de aluminiu,tehnologia care este una dintre cele mai performante daca nu chiar cea mai performanta dar si dimenisunile de gabarit il recomanda pentru a fi utilizat oriunde si oricand. Toate aceste caracteristici deosebite si multe altele care nu au mai incaput pentru a fi detaliate pot fi doar ale tale, asta daca esti dispus sa achiti pretul corespunzator.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 25 februarie 2021 la:Galerie foto: "Laptop Gaming Asus G751JT-T7109D: o revolutie in materie de jocuri"

laptop gaming asus g751jt-t7109d _2.jpg
laptop gaming asus g751jt-t7109d _3.jpg
laptop gaming asus g751jt-t7109d _4.jpg
laptop gaming asus g751jt-t7109d _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro