Tehno News RO

Laptop Gaming Asus G751JY-T7183D: Nu renunta la pasiunea ta!


Fiecare persoana are pasiunile sale, fapt ce ne determina sa luam masuri si sa achizitionam ceea ce ne trebuie pentru indeplinirea lor. Astazi, odata cu evolutia tehnologica si evolutia in materie de computere si jocuri sunt foarte multe persoane care au ca si pasiune gamingul. Pentru acest lucru este necesar sa detina cele mai performante laptopuri atat in ceea ce priveste procesorul, memoria, cat si placa video. Cei de la Asus vin cu un modelul G751JY-T7183D, un laptop imbatabil, special dedicat pasionatilor de jocuri si multimedia.

Laptop Gaming Asus G751JY-T7183D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


laptop gaming asus g751jy-t7183d.jpg

Inca de la de designul futurist ne dam seama de functionalitatile acestui laptop. Carcasa din aluminiu, cu finisaj texturat si logo-ul ROG iluminat sunt primele elemente ce pun il scot in evidenta. De asemenea orificiile radiatoarelor creeaza un aspect deosebit, parca rupt dintr-un film SF, mentinand in acelasi timp un nivel ridicat de eficienta a sistemului de racire, absolut necesar pentru un laptop dedicat gaming-ului. Displayul LCD LED are o diagonala de 17.3 inch si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, fapt ce va genera imagini profesionale chiar si atunci cand avem de-a face cu poze sau video-uri la o calitate mai scazuta. In ceea ce priveste tastatura, beneficiati de taste speciale pentru jocuri si rularea de comenzi macro, precum si de un TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere ce poate sa tina loc mouse-ului atunci cand nu il aveti prin preajma.

Laptop Gaming Asus G751JY-T7183D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Alege performanta unui procesor deosebit
Procesorul, un IntelCore i7 cu arhitectura Haswell are o frecventa de 2600 MHz, insa la nevoie, cand sistemul de operare este solicitat cu sarcini multiple, vine in ajutor functia Turbo Boost. Aceasta functie are capacitatea de a urca frecventa pana la 3600 MHz, redirectionand in mod proportional aplicatiile la care e supus sistemul. Pe partea de memorie, are o capacitate de 16 GB, avand doar 2 sloturi ocupate din cele 4 disponibile. Pentru a avea mereu aproape filmele, jocurile si proiectele, aveti la dispozitie o capacitate mare de stocare, un HDD de 1 TB si un SSD de 128 GB.

Placa video dedicata cu o capacitate de 4096 MB este special destinata pentru gamming. NVIDIA GeForce GTX 980M este una dintre cele mai bune placi video, fapt ce va multumi si cel mai pretentios gamer. Mai dispune de unitate de citire/scriere de tip Blu-Ray, camera WEB, microfon integrat si cititor de carduri. Pentru a avea o experienta exceptionala in cadrul oricarui joc, vine in ajutor pe partea de sunet tehnologia SonicMaster, dar si difuzoarele integrate cu subwoofer. Trebuie insa sa mai cunoasteti ca dispune de port HDMI, patru USB 3.0, o iesire audio, bluetooth 4.0 si wireless, astfel va veti conecta cu altii utilizatori sau la retelele de internet disponibile.

Daca doriti sa achizitionati acest laptop, mai ales daca sunteti iubitor de jocuri, este necesar sa stiti ca are o baterie mare, un Li Ion pe 8 celule, iar pe partea de sistem de operare va lasa posibilitatea sa va instalati sistemul de operare preferat, fiind Free DOS. Despre pret, trebuie sa stiti ca este unul pe masura caracteristicilor sale performante, asadar avem un raport calitate/pret echitabil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:Galerie foto: "Laptop Gaming Asus G751JY-T7183D: Nu renunta la pasiunea ta!"

laptop gaming asus g751jy-t7183d _2.jpg
laptop gaming asus g751jy-t7183d _3.jpg
laptop gaming asus g751jy-t7183d _4.jpg
laptop gaming asus g751jy-t7183d _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro