Tehno News RO

Laptop Gaming MSI GL62M 7RDX: pentru pasionatii de jocuri


Daca sunteti pasionati de jocuri si va cautati un model de laptop cat mai bun si tehnologizat, indicat ar fi un model ce dispune de tehnologii cat mai noi, recomandarea noastra fiind laptopul Gaming MSI GL62M 7RDX.

Laptop Gaming MSI GL62M 7RDX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


msi gl62m 7rdx.jpg

Laptop Gaming MSI GL62M 7RDX – detalii legate de design
Acest model este de culoare neagra. Dimensiunile sale sunt tocmai bune pentru un laptop de gaming, acestea (W x H x D) fiind de 383 x 22 -29 x 260 mm. Nu este un laptop prea greu, greutatea sa fiind de 2,4 kg. In ceea ce priveste tipul display-ului sau, acesta este LED backlight, fiind printre cele mai noi tipuri. Diagonala sa este de 15,6

Laptop Gaming MSI GL62M 7RDX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Laptop Gaming MSI GL62M 7RDX – caracteristici tehnice
Imaginile vor avea o rezolutie de 1920 x 1080. De asemenea, formatul display-ului acestuia este de tip Full HD, fiind unul bun. Tehnologia acestuia este TN, una destul de des intalnita si indicata pentru gaming.

Tastatura acestuia va fi de mare ajutor cand veti intra in joc, aceasta fiind atat iluminata, cat si numerica. De asemenea, aceasta este si internationala. O caracteristica speciala a tastaturii este TouchPad-ul cu suport pentru gesturi multi-atingere. Acest laptop are un procesor produs de Intel. Tipul acestui procesor este Intel® CoreTM i7, acesta fiind unul de inalta performanta. Modelul sau este 7700HQ. Destul de noua este si arhitectura sa, aceasta fiind Kaby Lake. Memoria este de tip cache si are 6 MB.

Despre tehnologia procesorului, trebuie spus ca este de 14 nm.

Acest model are 4 nuclee. De asemenea, frecventa procesorului sau este de 2800 MHz, fiind destul de buna pentru gaming. Turbo Boost ajunge pana la 3800 MHz. Procesorul grafic integrat este de tip Intel HD Graphics 630, datorita caruia experienta jocurilor va fi de neuitat. Memoria RAM are o capacitate de 8 GB, fiind ceva mai mica decat in cazul altor modele. Tipul memoriei este DDR4, ceea ce va oferi o viteza mai mare de scris si de citit. In ceea ce priveste frecventa acesteia, putem spune ca este de 2400 MHz. Slotul 1 are si el o capacitate de 8 GB. Insa, memoria maxima este una destul de buna.

Referitor al hard disk, acesta are un tip de stocare SSD + HDD, fiind unul performant. Astfel ca, are o capacitate mare de stocare, aceasta fiind de 1 TB + 128 GB. Viteza de rotatie a sa este de 5400 rpm, fiind ceva mai mica decat in cazul altor modele. Pe de alta parte, placa video a acestui model are o memorie video dedicata, ceea ce inseamna ca va avea memoria sa, aceasta fiind separata. Procesorul sau este de ultima generatie, acesta fiind de tip NVIDIA. Seria acesteia este GeForce.

Despre model, trebuie stiut faptul ca este GTX 1050, ceea ce inseamna ca performanta jocurilor este ceva mai inalta fata de generatiile anterioare. Memoria video are si ea o capacitate de 2 GB, ceva mai mica decat in alte cazuri. Mai mult, tipul memoriei este GDDR5, contribuind si acesta la performanta sa.

Nu are unitate optica de scriere/citire. Insa, sistemul audio este de tip HD Audio. Tehnologia partii multimedia este una destul destul de buna, aceasta fiind Nahimic Sound 2 Technology. Tipul sau este 4.0. Si camera WEB este tot HD. Include si un cititor de carduri. Cele suportate fiind de tip SD. Putem spune ca mai include si cateva porturi utile in realizarea diverselor conexiuni. Acestea sunt: o iesire audio si un microfon. De asemenea, mai dispune si de 1 port HDMI si un DisplayPort. Mai are si un RJ-45, dar si 3 USB-uri, 2 USB-uri sunt de tip 3.0, iar unul este de tip 2.0.

In ceea ce priveste conexiunea la retea, aceasta se realizeaza prin wireless de tip 802.11 ac si Bluetooth-ul 4.1, reteaua avand o viteza de 10/100/1000 Mbps. Bateria acestui laptop este de tip Li-Ion cu 6 celule. Acest model se poate securiza cu ajutorul parolelor de tip BIOS, HDD. De asemenea, are si security lock. Sistemul de operare al acestui laptop este Microsoft Windows 10 Home 64 biti.

Una dintre cele mai recente tehnologii de care dispune acest laptop este FinFET ultra-rapid, datorita careia, memoria este de mare viteza. De asemenea, are si un sistem de racire Cooler Boost 4. Despre display-ul sau mai trebuie spus faptul ca poate avea 2 afisaje externe in acelasi timp. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul portului HDMI 1x si 1x Mini DisplayPort 1.2. Chiar si in timpul jocurilor de tip competitiv se poate realiza o activitate multipla. Asta, dupa ce laptopul va fi conectat la afisajul de tip HDTV. Matrix Display-ul poate suporta o iesire de tip 4K. Rezolutia acestuia fiind de 3840 x 2160. Tehnologia de tip MSI Matrix Display va contribui la o experienta mai buna a jocurilor. Performanta SSD Gen 3.0 este una destul de mare. Astfel ca, puteti optimiza hardware-ul si software-ul, vitezele de citire fiind de 2200MB/s.

De asemenea, datorita suportului memoriei DDR2-2400, viteza de scris va fi de 36GB/s, iar de citire de 32GB/s. Pretul unui astfel de laptop este destul de bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Laptop Gaming MSI GL62M 7RDX: pentru pasionatii de jocuri "

msi gl62m 7rdx_2.jpg
msi gl62m 7rdx_4.jpg
msi gl62m 7rdx_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro