Tehno News RO

Laptop Lenovo 320-15IS: noul model


Se poate intampla ca unele lucruri sa se defecteze exact atunci cand ai mai mare nevoie de ele, dar la fel de simplu se poate sa aveti nevoie de un anumit lucru si sa nu il aveti, de aceea ar fi de preferat sa aveti totul la indemana.

Putem spune ca acest lucru este posibil astazi datorita unei diversitati sporite pentru gama de electronice si electrocasnice, dar in acelasi timp cel mai des ne intalnim cu nevoia sau necesitatea unui dispozitiv IT care sa ne ajute. Ajungem in acest fel la partea de utilizare a unui computer sau laptop, iar, desi ambele sunt foarte importante, este necesar sa vedem modul in care va poate ajuta, de exemplu, Lenovo 320-15ISK.

Laptop Lenovo 320-15IS, procesor Intel Core i3-6006U 2.00 GHz

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


lenovo 320-15is.jpg

Alegerea acestui model nu trebuie sa fie facuta strict de faptul ca modelul mai vechi s-a defectat ci poate fi vorba si despre posibilitatea de a avea nevoie de un model mai performant decat cel pe care il aveati. Pentru inceput, ceea ce ofera Lenovo 320-15ISK ca si majoritatea laptopurilor este o portabilitate ridicata, si asta datorita faptului ca are o dimensiune de 378 x 22.9 x 260 mm dar si o greutate de 2.2 kg. Daca este sa il asezati intr-o geanta nu veti avea deloc probleme cu privire la transportul sau, dar mai sunt elemente ce trebuie a fi analizate si putem sa ne legam de tastatura internationala si cea numerica ce permit o eficienta sporita celor care trebuie sa redacteze documente mari.

Laptop Lenovo 320-15IS, procesor Intel Core i3-6006U 2.00 GHz

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Si urmatorul pas
Fiind un model mai nou este de asteptat sa fie si unul mai performant dar pentru asta trebuie o privire mai in amanunt spre procesorul de tip Intel i3 cu o frecventa nominala de 2000 MHz. Acest procesor insa este sustinut si de o memorie RAM de tip DDR4 cu o capacitate de 4GB, iar daca sunt doritori de programare si de efecte video atunci atentia lor se va indrepta spre placa video dedicata de tip nVidia GeForce 920 MX de tip DDR5 cu o capacitate de 2 GB. Puteti vedea astfel destul de usor ca Lenovo 320-15ISK poate fi un model fiabil atat pentru lucruri care tin de munca, lucruri legate poate de facultate sau de cursuri, dar si de elemente ce tin de relaxare cum este rularea unui film sau joc.

Va poate fi de folos insa sa cunoasteti si dispalyul cu care este echipat acest laptop Lenovo 320-15ISK, si mai exact dimensiunea de 15.6 inch, rezolutia de 1920 x 1080 dar si finisajele de tip Anti-Glare. Cum la un moment dat indiferent de ceea ce veti face pe laptop este nevoie si de stocarea fisierelor sau informatiilor, veti putea utiliza hardul al carui capacitate este de 1TB, dar puteti sa utilizati si cititorul de carduri sau porturile pe care le are pentru transferul informatiilor. Putem sa aducem si un usor argument avantajos pentru acest laptop si acela este prezenta unei unitati optice, ceea ce nu se prea gaseste la foarte multe modele din ziua de astazi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Laptop Lenovo 320-15IS: noul model "

lenovo 320-15is_2.jpg
lenovo 320-15is_4.jpg
lenovo 320-15is_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro