Tehno News RO

Laptop Lenovo IdeaPad G50-80: mereu in pas cu tehnologia


Pentru foarte multi dintre noi laptopul este lucrul nelipsit de la serviciu si chiar din viata personala. Ne ajuta sa rezolvam mai usor sarcinile de serviciu, iar in timpul liber este un adevarat mijloc de relaxare prin posibilitatile oferite pe partea de multimedia. Fie ca vrem sa vizionam un film, sa revedem pozele din vacanta ori sa navigam pe internet pentru a afla cele mai noi stiri si a socializa cu prietenii, avem nevoie de un laptop. Lenovo IdeaPad G50-80 ar putea fi o varianta optima pentru cei care au nevoie de un laptop personal la serviciu, dar si un mijloc de distractie in pauze si acasa.

Laptop Lenovo IdeaPad G50-80

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


lenovo ideapad g50-80.jpg

Designul este unul modern, portabil si ofera oportunitati sporite pentru a folosi aplicatii office si a naviga pe internet. Carcasa este formata din plastic de culoare neagra si are dimensiuni de 384 x 25 x 265 mm cu greutatea de 2.5 kg pentru a-l lua in fiecare zi la serviciu. Tastatura UK, TouchPad-ul cu suport pentru gesturi multi-atingere si tastatura numerica sunt acele oportunitati amintite pentru aplicatiile deschise. Display-ul de tip LCD LED are o diagonala de 15.6 inch si caracteristici speciale precum LED Backlight. Aceastea, impreuna cu rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, vor oferi imagini impresionante in formatul HD.

Laptop Lenovo IdeaPad G50-80

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Un laptop potrivit pentru tine
In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, Lenovo IdeaPad G50-80 vine echipat cu un procesor Intel Core i5 cu doua nuclee si procesor grafic integrat, un Intel HD Graphics. Frecventa procesorului poate varia in functie de solicitarile la care este supus sistemul, astfeltehnologia Turbo Boost va genera o frecventa de la 2200 MHz pana la 2700 MHz. Memoria interna este de tip DDR3 si are o capacitate de 4 GB si o frecventa de 1600GHz. Pentru a stoca informatii, filme, poze si toate fisierele ce va sunt necesare la serviciu aveti la dispozitie hard disk-ul HDD cu o capacitate de 1TB, suficienta pentru aceste activitati.

Placa video este una dedicata pentru a va putea bucura de jocurile preferate fara intreruperi sau intarzieri. Capacitatea sa este de 2048 MB, fiind un AMD Radeon R5 M330. Pentru a va bucura in volum complet de facilitatile oferite, trebuie sa stiti ca laptopul ofera un sunet de calitate datorita celor doua difuzoare stereo si a tehnologiei Dolby Advanced Audio v2. Continuand cu celelalte caracteristici multimedia, observam ca dispune de o unitate de citire/scriere de tip DVD RW, microfon integrat, camera WEB si cititor de carduri 2 in 1.

Pentru conecivitate sporita vine cu 1 port HDMI, o iesire audio, 1 RJ-45 si 4 USB-uri dintre care doua sunt 2.0 si doua 3.0. Pentru comunicatii are disponibila reteaua 10/100/1000, dar si tehnologia Bluetooth 4.0 si wireless pentru a accesa retelele Wi-Fi de internet disponibile.

Lenovo IdeaPad G50-80 este laptopul favorit pentru cei care doresc un device cu tehnologie buna si posibilitatea de a instala sistemul de operare dorit pentru ca vine cu Free DOS. Pretul este unul foarte bun pentru caracteristicile oferite si il puteti gasi in magazinele IT si in mediul online.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:
Video pentru: "Laptop Lenovo IdeaPad G50-80: mereu in pas cu tehnologia"
Galerie foto: "Laptop Lenovo IdeaPad G50-80: mereu in pas cu tehnologia"

lenovo ideapad g50-80 _3.jpg
lenovo ideapad g50-80 _2.jpg
lenovo ideapad g50-80 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro