Tehno News RO

Laptop Lenovo IdeaPad G510, performante bune pentru o investitie destul de mica


Probabil o buna parte dintre cei care isi doresc un laptop ieftin se asteapta sa si faca rabat in ceea ce priveste calitatea. Pentru multi din cei care se afla in aceasta categorie, lucrul acesta nici nu conteaza foarte mult dar, daca ai sansa sa cumperi un laptop la un pret relativ redus, atunci de ce sa nu profiti si sa faci acest lucru?

Laptop Lenovo IdeaPad G510

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 decembrie 2023


laptop lenovo ideapad g510.jpg

Lenovo IdeaPad G510 este un model care te poate ajuta in aceasta privinta. Vine de la un producator care se afla printre liderii in domeniu si are peformante foarte bune, cel putin in unele arii. Asadar, acesta este un model cel putin interesant.

In primul rand, acest laptop are parte de un procesor decent, un i3 de 2.4 GHz, care inca isi face treaba intr-un mod corect si bun. Nu este in stare sa ruleze jocurile din ultimii doi ani decat la detalii scazute, dar in rest se descurca bine, iar in ceea ce priveste viteza de navigare si posibilitatea de a functiona cu mai multe programe deodata, rezultatele sale sunt chiar impresionante. Memoria RAM este de 4 GB, o valoare decenta pentru pretul cerut, iar spatiul de stocare de pe HDD, de 1 TB, este imens, mult mai mare chiar si in comparatie cu cel al unor modele mai scumpe.

Laptop Lenovo IdeaPad G510

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 decembrie 2023


Singurul minus notabil in ceea ce priveste configuratia consta in placa video folosita, care nu este una dedicata. Acesta nu este un impediment major decat daca esti un mare pasionat al jocurilor, dar cum cele noi oricum nu pot fi jucate, devine din ce in ce mai clar ca o placa video dedicata nici nu era atat de necesara.

Un laptop care poate sa fie transportat oriunde
In ciuda unui ecran de dimensiuni normale (15.6 inch), Lenovo IdeaPad G510 este un laptop usor, care cantareste 2.5 kilograme, cu foarte putin mai mult decat media pentru un astfel de dispozitiv. Ecranul este unul bun, HD, care are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. In plus, laptop-ul are doua difuzoare integrate, microfon si camera web HD. Acestea nu sunt dotari impresionante in sine, dar daca le comparam cu pretul, ne putem da seama ca modelul este unul destul de bine echipat.

In ceea ce priveste conectivitatea, laptop-ul are intrari USB 2.0 si 3.0, VGA si HDMI, ceea ce inseamna ca poate sa fie conectat cu orice alt dispozitiv, inclusiv cu video proiectoarele. Asadar, poate sa fie folosit si la birou, acesta fiind mereu un mare avantaj pentru un model ieftin. Din pacate, nu are si Windows instalat, acest lucru urmand sa coste in plus.

In concluzie, Lenovo IdeaPad G510 este un laptop decent, care uneori chiar reuseste sa treaca peste granitele impuse de pretul sau. Cel mai impresionant aspect este capacitatea de stocare imensa, iar cea mai mare problema ramane lipsa unei placi video dedicate. Cu toate acestea, pentru activitatile comune cu greu se poate gasi un model mai performant la pretul redus la care se vinde acesta. Daca la inceput spuneam ca este un model interesant, acum este clar ca este si unul care ofera performante, cel putin pe masura cheltuielilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 2 decembrie 2023 la:Galerie foto: "Laptop Lenovo IdeaPad G510, performante bune pentru o investitie destul de mica"

laptop lenovo ideapad g510 _2.jpg
laptop lenovo ideapad g510 _4.jpg
laptop lenovo ideapad g510 _5.jpg
laptop lenovo ideapad g510 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro