Tehno News RO

Laptop Lenovo IdeaPad Yoga 500-15: accesibil si performant


Tehnologia si-a lasat amprenta si asupra laptopurilor si PC-urilor in general, astfel, daca vreti sa achizitionati un astfel de dispozitiv performant, nu o sa mai cheltuiti o avere. La un pret accesibil, o sa beneficiati de caracteristici foarte bune, de un design atragator si modern si performante ridicate ale procesorului. In acest sens, Lenovo IdeaPad Yoga 500-15 este o varianta oportuna pentru un utilizator obisnuit ce vrea performante deosebite, dar si pentru un utilizator avansat ce pune accent pe rapiditate si portabilitate.

Laptop Lenovo IdeaPad Yoga 500-15

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 februarie 2019


lenovo ideapad yoga 500-15.jpg

Mereu cu tine
Designul acestui laptop o sa va surprinda inca de la prima utilizare pentru ca are dimensiuni slim de 340 x 21.5 x 235 mm si o greutate de doar 1.8 kg, astfel portabilitatea este prima caracteristica a acestuia. De cealalta parte, observam latura moderna intrucat vine cu o carcasa din materiale de buna calitate, o combinatie de plastic si aluminiu si o tastatura AccuType silentioasa si ergonomica. Touchpadul cu suport pentru gesturi multi-atingere este ideal de folosit chiar si in timpul deplasarilor atunci cand nu puteti utiliza un mouse. In ceea priveste display-ul TN LCD vom beneficia si de functia Touchscreen, dar si de caracteristica speciala Anti-Glare. Imaginile vor fi de acum mai bogate in culori, cu un contrast deosebit si o naturalete aparte, pentru ca rezolutia de 1366 x 768 pixeli va genera un format HD. O noutate este faptul ca display-ul se poate roti pana la 360 grade in jurul axei pentru a oferi mai multe moduri de lucru, chiar si cel tableta.

Laptop Lenovo IdeaPad Yoga 500-15

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 februarie 2019


In ceea ce priveste procesorul, vine echipat cu un Intel Core i3 de generatia a 4-a. Frecventa acestuia este una optima de 1.7 GHz, fapt ce ajuta la o rulare rapida a programelor si a jocurilor utilizate. Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 4 GB iar pentru a stoca informatiile necesare direct pe laptop aveti la dispozitie hard disk-ul SSHD cu o capacitate de 8 GB si 500 GB. Placa video Intel HD Graphics 4400 este integrata.

Caracteristicile multimedia sunt unele recomandate, laptopul are difuzoare stereo, microfon integrat si tehnologia Dolby Home Theater pentru un sunet de exceptie, iar pentru transfer date, chiar daca nu are unitate optica de citire scriere, compenseaza prin cititor de carduri, un USB 2.0 si 2 USB-uri 3.0. Alte porturi de care dispune sunt iesirea audio, portul HDMI si cel RJ-45. Pentru a beneficia de cele mai tari video-conferinte, aveti la dispozitie o cameraweb in format HD care genereaza imagini foarte bune. Pe partea de comunicatii vine echipat cu reteaua 10/100/1000, tehnologie Bluetooth 4.0 si tehnologie wireless. Ceea ce este important sa mai cunoasteti are legatura cu durata de autonomie a bateriei Li Ion 3 celule, durata ce este suficienta atat pentru utilizarea personala, cat si in interes de serviciu.

Odata achizitionat acest laptop, veti beneficia si de sistemul de instalare Microsoft Windows 8.1 si pachetul Microsoft Office 2013 Trial. Laptopul Lenovo IdeaPad Yoga 500-15 il veti gasi in magazinele IT sau in cele online la un pret bun pentru performantele oferite pe linie de procesor, multimedia si design.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 18 februarie 2019 la:
Video pentru: "Laptop Lenovo IdeaPad Yoga 500-15: accesibil si performant"
Galerie foto: "Laptop Lenovo IdeaPad Yoga 500-15: accesibil si performant"

lenovo ideapad yoga 500-15 _3.jpg
lenovo ideapad yoga 500-15 _2.jpg
lenovo ideapad yoga 500-15 _4.jpg
lenovo ideapad yoga 500-15 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro