Tehno News RO

Laptopuri Lenovo - preturi, modele si pareri


In 2007, Lenovo era denumita cea mai prietenoasa cu mediul companie din domeniu de catre Greenpeace. Acest titlu venea sa confirme o lunga traditie de calitate si accesibilitate pentru un brand pe care cunoscatorii il apreciaza de mult.

Cauti un Laptop Lenovo?

Vezi Reducerile valabile astazi, 25 ianuarie 2022


laptopuri lenovo.jpg

Laptopuri Lenovo. Raport optim calitate pret
Activând din 1984, initial cu un mic grup de ingineri si cu o investitie minima, Lenovo a parcurs un drum lung de la momentele de inceput cand initiatorii faceau economii mergand pe jos au inchiriind camere de hotel pentru intalniri, ca sa pastreze aparentele. Faptul ca doua decenii mai tarziu achizitionau afacerea IBM personal computer, cu liniile ThinkPad si ThinkCenter atesta ca succesul depinde de calitate. Asa se explica faptul ca in prezent strategia inaltei fiabilitati si increderea generata de produsele sale au facut ca Lenovo sa controleze aproape jumatate din piata Windows doar in Statele Unite.

Laptopurile Lenovo ofera unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-pret de pe aceasta piata mondiala atat de competitiva. Este de ajuns sa fie mentionata gama Lenovo G50-30, o experienta multimedia completa la un pret low. Echipata cu ultimele generatii de procesoare Intel, ofera claritate pozelor si continutului. Dupa cum se stie, multi clienti folosesc laptopul pentru a vedea filme. In plus, sunetul este surround. Unitatea optica integrata a laptopului Lenovo G50 30 ofera o experienta excelenta si din aceasta perspectiva. Nici la capitolul estetic gama nu face rabat, laptopurile avand o grosime de numai 1". Au spatiu sufiecient de stocare a datelor si ne putem baza pe ele intre alimentari.

Performanta creste spectaculos odata cu oferta de laptopuri Lenovo de pret mediu. Cele din gama IdeaPad, de exemplu, au capacitatea unica de a accelera odata cu sporirea sarcinilor la care este supus laptopul, iar performantele procesorului permit asta. Imaginile oferite de placa video sunt de calitate excelenta, iar tehnologia Lenovo Veriface Pro de recunoastere a fetei face mult mai simple experientele exterioare. Sunetul este de cea mai buna calitate, iar tastatura ergonomica este deja celebra la toata gama de laptopuri a brandului Lenovo.

În ce priveste produsele Lenovo aflate in categoria de preturi high, optiunile oferite cresc vertiginos. Gama Lenovo ThinkPad este exemplul elocvent al celei mai inalte performante in domeniu. Ecranul ofera o claritate inegalabila, cu un plus de luminozitate si culori mai vibrante. Este cel mai rezistent laptop construit vreodata, iar faptul ca este din fibra de carbon il face sa cantareasca putin peste 1 kg.

Nici tastatura nu face rabat de la binecunoscuta performanta Lenovo, care reconfirma prezenta acestei game de laptopuri Lenovo in topul mondial. Si in plus, nu se supraincalzeste, gratie unei tehnologii inovatoare.

Laptopuri Lenovo la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Laptopuri Lenovo. Modele ultramoderene si fiabile
Laptop Magazine desemna in 2006 Laptopul Lenovo ThinkPad ca avand tastatura de cea mai inalta calitate fabricata vreodata. Acelasi Lenovo ThinkPad era pe locul intai mondial un an mai tarziu si in ce priveste gradul de incredere al consumatorilor. Seria Lenovo ThinkPad era primul produs care primea Premiul mondial PC Hall of Fame. Performantele au continuat, astfel incat in 2009, seria de laptopuri Lenovo ThinkPad T400 aparea intre primele 100 de produse preferate in toata lumea. De altfel, laptopurile Lenovo au realizat ceva mai greu de atins: au determinat competitorii sa remarce public faptul ca prin ThinkPad, brandul isi demonstreaza centrarea pe calitate.

O scurta istorie a acestei faimoase game de laptopuri - Lenovo ThinkPad - arata ca acestea au cucerit intreaga lume in primul rand prin aspectul inspirat – minimalist, negru, bazat pe infatisarea cutiei japoneze pentru lunch Bento, care releva continutul dupa ce este deschisa. De aici inducerea ideii ca odata deschis laptopul Lenovo, surprizele nu intarzie. Pe langa aspect, laptopurile Lenovo ThinkPad au devenit extrem de populare datorita calitatilor tehnice. Sunt larg raspandite atat in scoli si printre afaceristii de clasa mijlocie, cat si printre colectionari si entuziasti ai tehnologiei moderne, ceea ce arata ca laptopul Lenovo nu este doar excelent desenat. Si poate cea mai buna carte de vizita in acest sens este alegerea ThinkPad pentru activitatile de pe Statia Spatiala Internationala.

Cat despre celelalte modele de laptopuri Lenovo, acestea nu dau gres la randul lor cand vine vorba despre fiabilitate. Gama IdeaPad se remarca prin dotarea cu software inteligent, care personalizeaza experienta folosirii lui. Modelul Yoga 3 Pro este cel mai adaptabil PC din lume, fiind in acelasi timp laptop, stand, tent sau tableta, gratie ecranului care poate sa se roteasca cu 360 de grade. Gama de laptopuri Lenovo B50-70 este o dovada in plus ca oricat de subtiri au devenit laptopurile in toata lumea, Lenovo gaseste o cale de a introduce performante tot mai ample in dimensiuni tot mai mici. Iar laptopurile Lenovo din seria G50 combin? un aspect subtire cu o gama cuprinzatoare de caracteristici, oferind o performanta care s-a dovedit capabila de a raspunde oric?rei provoc?ri.

Laptopuri Lenovo. In topul increderii
Una dintre cele mai apreciate caracteristici ale laptopurilor Lenovo este calitatea inalta a sunetului. De pilda, Lenovo Y50-70 Touch atinge 88 de decibeli si ofera un sunet amplu, bogat, vibrant. Alte calitati care evidentiaza laptopurile Lenovo printre preferintele consumatorilor sunt calitatea imaginii, gradul de confort generat de dimensiunile mici si greutatea tot mai scazuta (ceea ce le-a facut populare printre oamenii activi), rezistenta lor, care le-a adus raspandirea printre scolari, echiparea cu dotari de top, spatiul generos de stocare si, nu in ultimul rand, independenta energetica, mai exact perioadele rezonabil de mari dintre alimentari. Laptopurile Lenovo ofera totodata navigare usoara, imagine de calitate, capacitate de realizare a sarcinilor si de a raspunde cu precizie comenzilor. In plus, o serie de modele se adapteaza utilizatorului in moduri care nu pareau posibile doar cu putin timp in urma. Mai poate fi mentionat faptul ca toate sistemele Lenovo se supun unui control riguros si unor standarde stricte de fiabilitate. Sunt testate incontinuu pentru stabilirea durabilit??ii, unele chiar la nivel militar, pentru rezistenta în conditii extreme de caldura, frig, umiditate sau praf.

Peste toate acestea, oferite la preturi avantajoase, Lenovo inoveaza incontinuu. Cel mai subtire laptop, cel mai rezistent, cea mai performanta tastatura – considerata de consumatori a fi cele mai bune din lume la seriile Lenovo ThinkPad T si W, cu rezistenta lor inegalabila si raspunsul prompt - sunt tot atatea argumente pentru certele realizari ale produselor unui brand care a pornit de la pasiune, a evoluat cu vointa si a ajuns un gigant mondial.

Sloganul Lenovo este „Pentru cei ce fac”. Si nu intamplator: laptopurile Lenovo au toate caracteristicile necesare derularii procesului de invatare, indeplinesc cerintele derularii unei afaceri si beneficiaza de flexibilitatea utilizarii de acasa.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 25 ianuarie 2022 la:Galerie foto: "Laptopuri Lenovo - preturi, modele si pareri "

laptopuri lenovo 2.jpg
laptopuri lenovo 3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro