Tehno News RO

Lenovo Thinkcentre E73 MT: Sistemul desktop pentru lucru sau divertisment


Laptopurile sunt atractive din punctul de vedere al portabilitatii, dar au o rezistenta mai redusa in fata uzarii intense. Sistemul desktop este astfel, ideal pentru sesiunile prelungite de lucru. Un sistem desktop este totodata util pentru folosirea de catre mai multe persoane, asa ca prezinta o serie destul de variata de avantaje. Daca esti in cautarea unui PC si preferi varianta desktop, Lenovo Thinkcentre E73 MT reprezinta o solutie foarte atractiva.

Desktop Lenovo Thinkcentre E73 MT

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


lenovo thinkcentre e73 mt_4.jpg

Sistemul beneficiaza de toate dotarile necesare pentru a sustine sarcini diverse, fara a fi insa un model de gaming sau pentru prelucrare grafica.

Desktop Lenovo Thinkcentre E73 MT

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


Procesor Intel Core i5 si conectivitate buna
Lenovo Thinkcentre E73 MT se remarca in primul rand, prin configuratia echilibrata. Acesta este dotat cu un procesor Intel Core i5 care asigura o rulare foarte fluida a oricarui tip de program si scaderea considerabila a timpilor de asteptare. Procesorul are o putere 2.9 Ghz si poate face boost pana la 3.4 Ghz pentru a evita suprasolicitarea. Functia Turbo Boost activeaza suplimentar nucleele in momentul in care sistemul de operare are nevoie de sprijin, astfel incat sa nu intervina blocaje. Memoria Cache este de 6 MB.

Procesorul este sustinut de o memorie RAM de 4 GB ce poate fi extinsa pana la 16 GB si o placa video integrata Intel HD Graphics 4600. Solutia grafica nu este cea mai atractiva, dar isi face treaba mai mult decat bine pentru sarcini standard. Vei putea chiar incerca niste jocuri nu foarte recente. Pentru extinderea memoriei RAM ai la dispozitie un slot liber. Experienta de utilizare este foarte placuta. Sistemul de operare va rula fara nicio problema la o viteza buna.

Capacitatea de stocare pentru Lenovo Thinkcentre E73 MT este de 500 GB, iar sistemul este dotat si cu o unitate DVD RW. Pachetul include si Windows 8.1, asa ca este gata de utilizare. De asemenea, pretul include tastatura si mouse.

La nivelul conectivitatii vei gasi 4 port-uri USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, cate un port serial, display si VGA, un cititor de carduri si intrari audio si de retea. Numarul de port-uri este mai mult decat atractiv, oferind solutii diverse pentru transferul de date sau conectarea video si audio.

Intreaga configuratie este inclusa intr-un design modern si elegant. Carcasa de tip mini tower are dimensiunile de 400 x 397 x 160 mm si cantareste 7.5 kg. Modelul este disponibil pe negru si este prevazut cu o textura de tip grilaj in partea frontala. Carcasa este prevazuta cu un maner util pentru mutare sau transport. Aspectul este dinamic si sustine foarte bine vizual performanta interioara.

Lenovo Thinkcentre E73 MT nu este cea mai ieftina solutie pentru un PC, dar ofera insa o performanta mai buna decat modelele entry level. Procesorul de serie i5 sustine o viteza mult mai buna de lucru, iar configuratia generala este mai echilibrata. Sistemul permite desfasurarea oricarui tip de activitate de zi cu zi. Intrucat vine deja livrat cu Windows, nu ramane decat sa incepi treaba. Indiferent de tipul sarcinilor vei beneficia de o experienta foarte atractiva.

Vezi Ofertele si Reducerile la Desktopuri

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:
Video pentru: "Lenovo Thinkcentre E73 MT: Sistemul desktop pentru lucru sau divertisment"
Galerie foto: "Lenovo Thinkcentre E73 MT: Sistemul desktop pentru lucru sau divertisment"

lenovo thinkcentre e73 mt_3.jpg
lenovo thinkcentre e73 mt_9.png
lenovo thinkcentre e73 mt_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro