Tehno News RO

LG 32LF580V: un televizor foarte bun, cu un pret relativ mic


Am ajuns in 2015 si acum chiar si unele dintre cele mai ieftine si mai mici televiozare ale producatorilor cunoscuti au dotari premium. Asa ceva nu era posibil in urma cu cativa ani, dar LG deja merge mai departe cu tehnologia. Si imbunatatirea chiar se vede, acum existand si modele cu pretul de sub 2000 de lei care sunt Smart.

Televizor LG 32LF580V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


sony 32lf580v.jpg

Asa este si LG 32LF580V, un televizor care nu este nici foarte mare, dar care este perfect pentru a fi montat in absolut orice locuinta. Iar la pretul sau, este o investitie foarte buna pentru oricine care isi doreste un model de cea mai buna calitate.

Diagonala acestui model este una de 80 cm, marimea standard pentru un televizor de clasa mai mica. Acesta este un aparat subtire, cu o rama pe masura, care arata foarte bine, este elegant si atractiv. Suportul este unul cu doua picioare, clasic, stabilitatea fiind si ea buna. Nefiind cu adevarat deosebit din acest punct de vedere, LG 32LF580V trebuie sa atraga si sa isi justifice pretul ceva mai mare decat al produselor care provin de la firme mai putin cunoscute prin alte dotari. Si din fericire chiar o face, acesta fiind de departe unul dintre cele mai bune televizoare de 80 cm.

Televizor LG 32LF580V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Un model foarte avansat pentru pretul sau
Chiar daca diagonala sa ramane una obisnuita, nu acelasi lucru se poate spune si despre dotari. In primul rand, calitatea imaginii este Full HD, deci aproape cea mai buna si cu siguranta varful care se gaseste in acest moment la un televizor de aceste dimensiuni. Aparatulare integrat si tunerul digital, deci se pot receptiona fara probleme si transmisiile in HD, fara a fi nevoie de un decodor suplimentar. Si cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, imaginile vor fi de cea mai inalta calitate, fie ca vorbim despre filme (chiar si Blue-ray), televiziune sau evenimente sportive. Mai mult decat, desi avem un fata un televizor ieftin, acesta are si cateva din sistemele care ofera o calitate mai buna a imaginii, printre care Dynamic Clear White sau Dynamic Color Enhancer.

Pe langa toate acestea, faptul ca este smart reprezinta principala atractie pentru acest televizor. Nu doar ca prin intermediul sau ai acces la internet (cu Google Play, browser si multe altele), dar el se poate conecta si cu alte dispozitive mai mici prin Wi-Fi pentru a transmite imagini de la unul la altul. Si daca tot suntem la capitolul conexiuni, exista si porturi USB si HDMI.

LG 32LF580V nu este unul dintre cele mai bune televizoare de la LG (nici nu avea cum sa fie, acest model aflandu-se chiar printre cele mai ieftine ale producatorului). Dar pentru clasa lui este unul dintre cele mai bune, de departe. Este Smart si Full HD si la pretul sau nu iti poti dori mai mult. Si chiar daca are o diagonala mai mica, pentru orice persoana care are o locuinta obisnuita, aproape ca nu se poate gasi o alternativa mai buna si la un pret atat de avantajos precum aceasta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "LG 32LF580V: un televizor foarte bun, cu un pret relativ mic"

sony 32lf580v _2.jpg
sony 32lf580v _3.jpg
sony 32lf580v _4.jpg
sony 32lf580v _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro