Tehno News RO

LG 34UM58-P.AEU: monitor de gaming cu ecran de 34 inch si rezolutie UHD


Atunci cand cumperi un monitor vei observa ca exista mai multe tipuri de panel-uri (ca de exemplu TN sau IPS sau S-IPS). Ca sa faci o alegere corecta este indicat sa citesti cate ceva despre aceste panel-uri ca sa vezi mai exact ce monitor ti se potriveste.

Monitor LED LG 34UM58-P.AEU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


34um58-p.aeu.jpg

In acest articol vom discuta despre un monitor din gama de gaming cu panel IPS, un model ultra wide de la LG. modelul 34UM58-P.AEU. Este un monitor propulsat cu mandrie de LG pentru jocuri, cu toate ca nu exceleaza la capitolul timp de raspuns. Timpul de raspuns mult mai mic decat ceea ce gasim in mod obisnuit este o caracteristica a monitoarelor de gaming. Dar, iata ca de aceasta data monitorul LG Ultra Wide nu are un timp de raspuns de 1 ms, ci de 5 ms.

Monitor LED LG 34UM58-P.AEU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Panel IPS si rezolutie foarte buna pentru cele mai clare imagini
In ciuda acestui lucru, rezolutia sa este foarte buna. LG 34UM58-P.AEU are rezolutia de 2560 x 1080 pixeli, Ultra wide HD. Din acest motiv calitatea imaginii de pe monitor este una excelenta. La acest lucru mai contribuie luminozitatea foarte buna, unghiul mare de vizibilitate, rata de refresh, precum si Mega Contrastul. Datorita tehnologiei Flicker Safe esti incredintat ca nu vei simti stagnari si intarzieri in timpul jocului, lucru pe care il acuza in general majoritatea gamerilor care nu au ajuns inca sa puna mana pe un monitor profesional.

Din punct de vedere al aspectului, observam ca LG 34UM58-P.AEU pastreaza linia monitoarelor de la LG, care ies in evidenta in general prin culoarea neagra stralucitoare, un picior simplu, rama decenta, logo subtil care se afla pe rama inferioara, in centru, imediat deasupra butonului de power.

Din pacate nu este un model foarte flexibil. Standul este fix si nu pivoteaza, nu se intoarce, nu se ridica si nu coboara. Este destul de rigid, cu toate ca se poate inclina pe spate pana la 20 de grade, iar in fata pana la 5 grade. Si din acest motiv, dar si pentru faptul ca pare destul de sensibil comparativ cu noile serii de monitoare de gaming robuste si rezistente de la alti producatori, pot spune ca varianta de la LG nu ma impresioneaza in mod deosebit. Cu toate acestea nu pot sa nu observ ca pretul este accesibil, mai ales avand in vedere dimensiunea sa.

34 inch nu este o dimensiune pe care sa o gasesti usor pe un monitor de gaming bun. Iar marimea ecranului conteaza enorm de mult in jocuri pentru ca vezi imaginea mai bine si traiesti mai intens toate experientele care au legatura cu ceea ce se intampla in joc.

Pachetul mai contine pe langa monitor, un cablu de alimentare, un cablu HDMI si un manual de utilizare cu instructiuni in limba romana. Atentie, monitorul nu are VGA sau DVI, ci se poate conecta la calculator sau laptop doar prin portul HDMI. In acest sens LG 34UM58-P.AEU are doua HDMI-uri. Cantareste 6.8 kg, este destul de usurel. Masoara 82.99 cm lungime, 21.32 cm latime si 46.07 cm inaltime.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "LG 34UM58-P.AEU: monitor de gaming cu ecran de 34 inch si rezolutie UHD"

34um58-p.aeu_2.jpg
34um58-p.aeu_3.jpg
34um58-p.aeu_4.jpg
34um58-p.aeu_5.jpg
34um58-p.aeu_6.jpg
34um58-p.aeu_7.jpg
34um58-p.aeu_8.jpg
34um58-p.aeu_9.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro