Tehno News RO

LG 43LF630V: ceea ce ai nevoie intr-un singur televizor


Daca este sa aruncam o privire in trecutul recent, sa spunem de 10 ani, vom putea sa facem o comparatie intre tehnologia de atunci si cea de acum. Diferentele pe care le vom sesiza vor fi foarte multe, indiferent daca vorbim despre tehnologia produselor electrocasnice, despre tehnologia IT sau cea a televizoarelor. Legat de televizoare, acestea au devenit mai mult decat un simplu mod de a urmari canale TV, au devenit o modalitate de a realiza activitati multiple, chiar si navigarea pe Internet, daca este unul Smart.

Televizor LG 43LF630V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


lg 43lf630v.jpg

Televizorul Smart LED LG 109 este un exemplu clar al evolutiei tehnologice si la modurile diverse in care poate fi folosit, in acest moment, un televizor. Plecand de la acest aspect, trebuie sa sesizam dimensiunea si diagonala destul de generoasa de 109cm pe care acesta o are. Legat de dimensiune, vom avea de-a face cu una de 973 x 625 x 193mm in situatia in care veti dori sa optati pentru o utilizare si o montare clasica pe mobila sau biblioteca din sufragerie, dar daca vreti sa mai castigati putin spatiu aveti varianta montarii pe perete, iar atunci vom vorbi despre o dimensiune de 973 x 573 x 55.1mm.

Televizor LG 43LF630V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Un device multifunctional
Tot ceea ce va rula pe acest ecran va fi influentat nu numai de dimensiunea sa, ci si de tehnologia sau caracteristicile speciale precum rezolutia de 1920x1080 pixei si aspectul imaginii de 16:9. Caracteristicile despre care vorbim sunt cele de Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Natural Color, Dynamic Clear White sau Dynamic Color Enhancer. Acestea,impreuna cu Natural Color, va vor ajuta sa beneficiati de imagini de o calitate si de o claritate foarte deosebita, asemanatoare cu cea reala. Daca este sa utilizati televizorul si in alte scopuri decat cel clasic, de vizualizare a unor programe TV, veti avea la dispozitie si unele porturi pentru acest scop, precum cele 3 porturi USB 2.0, portul CI+, portul Scart sau cele 3 porturi HDMI. Cu ajutorul acestora nu numai ca veti putea receptiona canale TV in format HD, dar veti putea conecta si dispozitive precum sisteme Blu-ray/Home Cinema sau console de jocuri. Indiferent de alegere, veti primi si ajutorul sistemului audio 2x10W cu Dolby Digital, DTS sau Virtual Surround Plus.

Intrucat acest device dispune si de tehnologia Smart, veti putea sa va conectati foarte usor la internet pentru a naviga prin intermediul Wi-Fi integrat. Aceasta posibilitate va permite sa aveti mereu la indemana emailurile, retelele sociale, dar si sa vizualizati anumite filmulete sau de a accesa anumite site-uri. Daca aveti nevoie sa pregatiti anumite prezentari sau aveti unele fisiere pe smartphone, tableta sau laptop si vreti sa le impartasiti cu ceilalti,puteti utiliza functia Miracast. Daca insa veti dori sa vizionati un film sau muzica preferata de pe un suport de memorie externa, aveti la dispozitie playerul multimedia integrat.

Punand in balanta toate aceste caracteristici si tehnologii, vom obtine un raport pret-calitate foarte bun indiferent de utilizarea pe care o vom alege, atat cea de televizor cat si cea de computer pentru navigarea pe internet.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "LG 43LF630V: ceea ce ai nevoie intr-un singur televizor"

lg 43lf630v _2.jpg
lg 43lf630v _3.jpg
lg 43lf630v _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro