Tehno News RO

LG 49UF675V: un televizor LED cu o diagonala impresionanta


In momentul de fata, televizorul a depasit limitele privitului unui canal TV pentru a vedea un film, o emisiune de divertisment sau o emisiune de stiri. Accentul se pune acum pe capacitatea televizorului de a te transpune in mijlocul actiunii si la locul relatarii, bazandu-se pe o tehnologie deosebita atat in materie de video cat si de audio, aceasta fiind si situatia televizorului LG 49UF675V.

Televizor LG 49UF675V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


lg 49uf675v.jpg

Un design modern, elegant dar si compact sunt caracteristicile care recomanda acest televizor pentru incadrarea in locuinta ta si in atmosfera acesteia, indiferent de modul de amenajare sau de spatiul de care dispui. Marginile subtiri, dar si posibilitatea de a-l monta fie pe suportul sau, fie pe un suport special pentru perete, te vor ajuta sa te bucuri la maxim de diagonala de 124cm a ecranului si de continutul care ruleaza pe acesta, mai ales ca vorbim despre un produs ultraslim.

Televizor LG 49UF675V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Intrand mai in amanunt, privind acest ecran vom observa ca discutam despre unul tip LED cu o rezolutie de 3840x2160 pixeli, mai exact cu o rezolutie UHD 4K. Aceasta rezolutie iti va aduce in propria locuinta imagini cu o calitate si claritate care te fac sa te simti ca si cum ai fi la fata locului. Daca vrei sa te bucuri, privind la acest ecran, de un meci la care nu ai bilete sau la care este imposibil sa mergi, poti foarte bine sa setezi acest televizor pe modul Sport/Soccer si sa te simti ca si cum ai fi in tribune. Daca, insa, in schimb, vei dori sa privesti un film alaturi de cei dragi, vei avea functia Cinema care va transforma sufrageria ta intr-o mica sala de cinema. Indiferent de modul de lucru sau de functionare selectat, sunetul va fi si el unul pe masura deoarece dispune de un sistem audio 2.0 cu o iesire 2x10W si cu caracteristici speciale ale sunetului precum Virtual Surround, modul Standard, News, Music, Sport sau Cinema.

Si pasionatii de jocuri se pot bucura
Daca printre utilizatori sau printre dornicii unui astfel de televizor exista persoane pasionate de jocurile pe console, pe langa existenta a numeroase porturi de conectare, aveti un modul separat destinat acestei activitati atat pentru partea de imagine cat si pentru partea de audio. Ajungand la aspectul conexiunilor, aveti prezente o iesire audio digitala, o intrare USB 2.0 dar si doua porturi HDMI care va vor permite conectarea atat a consolelor de jocuri cat si a sistemelor Blu-ray sau Home Cinema. Daca vreti sa rulati in schimb un film preferat, muzica preferata sau pozele din vacanta, aveti la dispozitie caracteristica speciala de player multimedia integrat care va va veni in ajutor.

Chiar daca nu este un SmartTV, si asta ar putea fi singurul dezavantaj, acest televizor cu o diagonala foarte generoasa si un pret avantajos va aduce o experienta deosebita atat vizuala cat si audio. Aceste lucruri va sunt garantate in primul rand de rezolutia 4K, o rezolutie ce va aduce o fereastra catre lume in propria sufragerie si care este de pana la 4 ori mai mare decat o rezolutie FullHD si care, chiar daca nu are o sursa de semnal 4K, aduce semnalul receptionat la o rezolutie aproximativa acestei tehnologii.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "LG 49UF675V: un televizor LED cu o diagonala impresionanta"

lg 49uf675v _5.jpg
lg 49uf675v _3.jpg
lg 49uf675v _2.jpg
lg 49uf675v _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro