Tehno News RO

LG G2, Black: Un telefon modern


LG are o oferta foarte variata de telefoane si fiecare categorie de cumparatori poate sa gasesca la ei ceea ce cauta. Smartphone-urile lor variaza de la modele relativ ieftine la unele care sunt mai scumpe sau chiar premium, asa ca piata este acoperita cu tot felul de oferte care sa multumeasca pe toata lumea.

Telefon Mobil LG G2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


lg g2.jpg

LG G2 este un telefon mai avansat, dar unul care ramane la un pret cat de cat acceptabil si care poate sa fie cumparat de romani fara niste sacrificii financiare deosebite. Este si un model mai bun decat multe dintre cele ale aceluiasi producator, asa ca are avantajele lui destul de importante.

Un telefon bun pentru toti cei interesanti de calitate
LG isi respecta blazonul cu acest model, el fiind la fel de bun ca foarte multe aparate scoase de Samsung si chiar de Apple. Acestea fiind spuse, este un telefon destul de mare, cu o digonala de 5.2 inch, dar si cu o rezolutie full HD de 1920 x 1080 pixeli. Asadar, chiar daca telefoanele nu sunt facute pentru filme, acestea pot sa fie urmarite fara mari probleme cu ajutorul acestui dispozitiv care se prezinta foarte bine si din punctul de vedere al specificatiilor tehnice. Are un procesor Quad Core frecvent intalnit la astfel de modele, cu frecventa de 2.2 GHz. Memoria RAM este de 1 GB, asa ca nu apar probleme in utilizarea aplicatiilor, chiar daca nu trebuie nici sa se exagereze cu acestea. Sistemul de operare este un Andoid 4.2, deci se putea mai bine, dar pana la urma telefonul se misca bine si este intuitiv si usor de folosit.

Telefon Mobil LG G2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


Un lucru interesant se intampla cu spatiul de stocare, acesta fiind de 32 GB. Este unul foarte mare pentru un telefon mobil si tocmai de aceea probabil ca LG au considerat ca nu este necesar sa doteze modelul si cu posibilitatea de a utiliza si un card de memorie, lucru care se intampla in general la modelele Apple.

Pentru fanii fotografiilor exista insa niste vesti foarte bune. Nu doar ca telefonul are o camera principala de 13 Mp, dar aceasta se bucura si de foarte multe sisteme ajutatoare care contribuie la obtinerea unor poze si filmari foarte bune. In plus fata de acest lucru, el are si 3G si 4G, ceea ce inseamna ca in permanenta ai sansa sa fii conectactat la Internet si ca viteza va fi una foarte buna iar, in plus, bateria rezista chiar 6 -7 ore, cu 4G-ul pornit.

Desi LG au si modele mai bune si mai avansate decat acesta si mai scumpe, bineinteles, nu se poate spune ca LG G2 nu are calitati si avantaje. Noi chiar consideram ca este un smartphone mai mult decat potrivit pentru cumparatorii din Romania, pentru ca se bucura de un raport calitate pret foarte bun si pentru ca nu este chiar atat de scump. Are elemente de conectivitate moderne, face poze bune si functionarea se ridica la un nivel destul de inalt. Cu alte cuvinte, nu ar trebuie sa fie probleme cu el si nici cu aplicatiile instalate.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:
Video pentru: "LG G2, Black: Un telefon modern"
Galerie foto: "LG G2, Black: Un telefon modern"

lg g2 _2.jpg
lg g2 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro