Tehno News RO

LG G4 Shiny Gold: un smartphone cu personalitate


Realitatea zilelor noastre ne face de multe ori sa ne raportam la trecut si la cum era odata pe timpul parintilor sau a bunicilor nostri, un singur lucru insa face cea mai mare diferentiere, si acesta estetehnologia. Nu putem discuta despre modul de relationare de atunci si despre modul de relationare actual in care, in medie, fiecare persoana ar trebui sa aiba cel putin un telefon sau, mai mult, un smartphone. Datorita acestor lucruri, modelele prezente pe piata sunt foarte variate si ne ofera noi si noi surprize cum este si cazul modelului LG G4, 4G Shiny Gold.

Telefon Mobil LG G4 Shiny Gold

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


lg g4shiny gold.jpg

Elegant si performant
Dupa cum ii spune si numele, in materie de aspect avem in primul rand nuanta Gold a acestuia prezenta in partea din spate care ii da un plus de eleganta, dar in acelasi timp si un plus de stil. Per total, insa, reprezentativ pentru acest model este designul Slim Arc ce a fost inspirat de modul de utilizare al telefonului de catre fiecare persoana si, astfel, a rezultat forma putin arcuita. In ceea ce priveste partea din spate a acestuia, gasim unul dintre principalele avantaje ale acestui device si anume camera principala, o camera cu o rezolutie de 16MP si care va garanteaza realizarea unor fotografii si surprinderea momentelor din jurul vostru ca un fotograf profesionist. Acest lucru se datoreaza in primul rand lentilelor F 1.8, dar si senzorului de culori care va analiza nuantele prezente in viitoarea fotografie si va regla automat nuanta de alb si luminozitatea, astfel incat sa obtineti fotografii cu culori vii si de o calitate si claritate ireprosabila. Cei care opteaza pentru realizarea unui selfie au la dispozitie o camera secundara de 8MP,ideala pentru astfel de fotografii si a carei functie autoportret poate fi activata printr-un singur gest.

Telefon Mobil LG G4 Shiny Gold

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Intrucat am ajuns la partea frontala, nu putem sa ignoram ecranul IPS Quantum de 5.5 inch si cu o rezolutie de 2560x1440 pixeli. Datorita acestor caracteristici, dar si functiilor precum 538dpi sau contrastului de 1500:1, puteti sa va bucurati de o experienta video deosebita, fie ca vorbim de fotografiile realizate, cat si de fisierele rulate pe acesta. Daca este sa ne referim insa strict la aspectul functional, avem de discutat de procesorul Qualcomm Snapdragon 808 Hexa Core cu o frecventa de 1800 MHz, dar si de memoria RAM de 3GB de care dispune. Acestea, insotite de capacitatea de memorie initiala de 32GB, te vor ajuta sa ai mereu la indemana muzica preferata, filmele preferate dar si sa va bucurati de cele mai noi jocuri si aplicatii. Am spus capacitate de memorare initiala intrucat aceasta se poate extinde prin intermediul unui card microSD pana la o valoare de 2TB, ceea ce va va ajuta sa pastrati mereu cu voi adevarate biblioteci, dar si videoteci.

Cei care insa trebuie sa calatoreasca foarte mult, fie de placere, fie din cauza serviciului, au la dispozitie prezenta unui sistem GPS cu A-GPS si GLONASS care ii va ajuta sa se orienteze in permanenta si sa evite unele situatii neplacute. Chiar daca LG G4 nu se bucura de o campanie de publicitate precum alt smartphone, acesta compenseaza atat prin pretul mai redus, dar si prin numeroasele caracteristici si performante de care da dovada.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:




Video pentru: "LG G4 Shiny Gold: un smartphone cu personalitate"




Galerie foto: "LG G4 Shiny Gold: un smartphone cu personalitate"

lg g4shiny gold _2.jpg
lg g4shiny gold _3.jpg
lg g4shiny gold _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro