Tehno News RO

Masina de spalat cu uscator Samsung WD80J6410AW/LE: Haine curate si uscate


Masina de spalat este o necesitate in momentul de fata, ea ajutandu-ne sa economisim timp pretios atunci cand vine vorba de spalarea rufelor si chiar uscarea acestora. Astfel, exista masini de spalat cu uscator care nu numai ca spala rufele ci le si usuca la programele si temperaturile setate. Deci, pentru cei care doresc sa nu isi mai bata capul cu uscatul rufelor, Samsung WD80J6410AW/LE, o masina de spalat cu uscator, ar putea fi o alegere buna pentru familie.

Masina de spalat cu uscator Samsung WD80J6410AW/LE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


masina de spalat cu uscator samsung wd80j6410aw-le.jpg

Design atragator
Aceasta masina de spalat cu uscator este potrivita ca si design oricarei bai, intrucat va schimba complet aspectul acesteia. Este o masina de spalat moderna, de culoare alba, cu incarcare frontala si afisaj electronic de tip LED care ne indica programul selectat si alti timpi de monitorizare ce ii setam. Hubloul masinii de spalat este negru si creeaza un contrast frumos cu intregul corp al masinii si cu display-ul. Trebuie sa mai cunoasteti ca are dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm si o greutate de 71 kg, astfel veti sti exact locul de dispunere potrivit dincasa dumneavoastra.

Masina de spalat cu uscator Samsung WD80J6410AW/LE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Spalare si uscare eficienta
In ceea ce priveste caracteristicile generale, Samsung WD80J6410AW/LE are o viteza de centrifugare de 1400 rpm si poate spala pana la 8 kg de rufe datorita capacitatii mari de incarcare. In program standard are un consum de apa de 48 l si un consum de energie de 5.44 kWh, astfel ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica A si, de cealalta parte, in clasa de eficienta la centrifugare tot A. Aveti in fata o masina cu performante bune care, pe langa faptul ca ofera o gama variata de programe de spalare pentru diferite tipuri de haine, oferasi functia de uscator, scapandu-va de intinsul si stransul rufelor de la uscat dupa fiecare spalare.

Pentru a spala rapid rufele aveti la dispozitie un program scurt de 15 minute, deci in cazul in care aveti nevoie de o haina, o veti avea deindata curata. De asemenea, mai are si programe speciale pentru diferite tipuri de materiale, precum bumbacul, lana sau sinteticul. Pentru rufele mai voluminoase aveti la dispozitie si programul de extra-clatire, iar pentru rufele care sunt murdare, programul de prespalare. O functie importanta este Eco Bubble care va spala hainele la temperaturi scazute, chiar si la 15 grade Celsius si va consuma si foarte putina energie. Pentru a clati mai eficient hainele si a reduce timpul de spalare la 59 de minute puteti folosi cu incredere functia Speed Spray, rezultatele fiind multumitoare. Alte functii importante sunt Eco Drum Clean ce dezinfecteaza si curata automat tamburul, dar si functia Bubble Soak ce inlatura si cele mai dificile pete. Pentru o uscare eficienta vine in ajutor tehnologia Air Wash ce utilizeaza doar aer incalzit si are puterea de a dezinfecta hainele, a elimina mirosurile neplacute si bacteriile fara a utiliza apa sau detergenti.

Pentru cei care doresc cea mai noua tehnologie aproape, trebuie sa mai stie ca aceasta masina de spalat face obiectul insa si pretul este mai ridicat fata de o masina de spalat obisnuita. Daca nu v-ati convins de standardul sau tehnologic, va mai spunem cadatorita functiei Smart Check puteti sa ii diagnosticati problemele cu o aplicatie pe smartphone, astfel veti renunta la interventia inginerilor de service de fiecare data. Ramane doar sa va mai hotarati.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Galerie foto: "Masina de spalat cu uscator Samsung WD80J6410AW/LE: Haine curate si uscate"

masina de spalat cu uscator samsung wd80j6410aw-le _2.jpg
masina de spalat cu uscator samsung wd80j6410aw-le _3.jpg
masina de spalat cu uscator samsung wd80j6410aw-le _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro