Tehno News RO

Masina de spalat rufe Arctic AED7000A++: beneficii pentru intreaga familie


Pentru a petrece cat mai mult timp liber alaturi de cei dragi sau pentru a avea cat mai mult timp pentru tine sau pentru alte activitati importante, se impune ca o parte din munca pe care o desfasori sa fie preluata de produsele electrocasnice din locuinta. Una dintre activitatile cele mai dificile pe care ar trebui sa o faci si care presupune si foarte mult timp consumat este spalarea rufelor, dar asta nu trebuie sa fie o problema mai ales ca exista o multitudine de masini de spalat care mai de care mai performante si mai moderne. Aceste elemente sunt si cele care caracterizeaza masina de spalat rufe Arctic AED7000A++.

Masina de spalat rufe Arctic AED7000A++

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 ianuarie 2020


arctic aed7000a++.jpg

In privinta modernitatii si elegantei, putem incepe discutia de la imbinarile de nuanta metalica cu cea alba clasica a masinii, dar mai ales de modul eficient de dispunere a usii si a panoului de control deasupra acesteia. Daca ne referim la panoul de control, este importanta prezenta panoului de afisaj ce iti ofera informatii despre timpul ramas din spalare pentru a sti cum sa iti planifici activitatile. Pe langa afisaj, veti mai avea un potentiometru rotativ ce permite selectarea unuia dintre cele 15 programe de functionare, iar in dreapta sa aveti afisajul cu leduri pentru a identifica temperatura pentru spalare, dar si viteza de centrifugare. Sub aceste afisaje gasim butoanele pentru setarea temperaturii, centrifugarii, selectarea programului de spalare special antialergic, iar in dreapta butonul pentru programare intarziata.

Masina de spalat rufe Arctic AED7000A++

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 ianuarie 2020


Moderna, utila si avantajoasa
Printre programele mai sus mentionate veti gasi un program special pentru bumbac, pentru lana, sintetice, pentru rufe delicate, pentru spalare manuala, dar si un program sport. In situatia in care aveti rufe care nu sunt foarte murdare sau aveti nevoie urgenta de un anumit articol de imbracaminte, masina de spalat are si functia de spalare rapida de 14min. Indiferent de optiunile, de rufele spalate sau de programul ales, capacitatea acestora poate sa fie de pana la 7kg, ceea ce constitue inca un avantaj pentru aceasta masina. Utilizarea sa nu se limiteaza la rufe si haine curate, ci presupune si o siguranta pentru locuinta deoarece este prevazuta cu un sistem electronic de control al balansului pentru a preveni deplasarea sa, cu un sistem de protectie impotriva copiilor pentru a preveni accidentarea lor, dar si cu functii ce iti garnateaza o utilizare economica si ecologica.

Aceste beneficii le puteti avea in urma achizitiei la un pret care nu putem spune ca este nici prea mare nici prea mic avand in vedere ofertele de pe piata, dar pentru a instala masina de spalat in locuinta este nevoie de un spatiu de 84 x 60 x 51cm. In urma utilizarii sale, insa, veti beneficia de haine foarte curate si igienizate intr-un timp destul de bun, de un zgomot destul de redus de doar 72dB pentru momentele cand va centrifuga si de 60dB pentru spalare, dar mai ales veti avea un consum foarte bun. Acest consum este unul de 9460l de apa anual, iar consumul de energie va fi unul de 0.767 kWh in program standard si care se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 29 ianuarie 2020 la:Galerie foto: "Masina de spalat rufe Arctic AED7000A++: beneficii pentru intreaga familie"

arctic aed7000a++ _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro