Tehno News RO

Masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3: o alegere usoara intr-o varietate complexa


Varietatile de masini de spalat rufele din care poti sa alegi in ziua de astazi sunt foarte mari – de la cele incorporabile la cele normale, de la cele cu diferite tipuri de incarcare, de la cele cu o capacitate mica de incarcare pana la cele foarte mari, de la cele cu putine programe pana la cele cu programe pe care nu vei apuca sa le folosesti niciodata, poti sa gasesti tot ceea ce vrei si mai mult in magazinele de aparate electrocasnice.

Masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


arctic apl81012bdw3.jpg

Un produs pentru oricine: masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3
Daca vrei un model de masina de spalat rufe care sa te ajute sa speli rufele cat mai bine si fara probleme, nu unul care sa te incurce prin tot felul de functii de care, de fapt, nu ai nevoie cu adevarat, atunci, aceasta masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3 este perfecta pentru tine. Aparatul are culoarea alba, facand-o usor de integrat in locuinta ta, fie ca o asezi in bucatarie sau in baie. Modelul are o latime de 60 de centimetri, o inaltime de 84 de centimetri si o adancime de 54 de centimetri.

Greutatea sa este de 69 de kilograme. Nivelul de zgomot pe care il atinge aparatul la spalare este de 62 de decibeli, iar nivelul de zgomot la centrifugare este de 78 de decibeli, facand aparatul destul de silentios, in comparatie cu alte modele. Hubloul se deschide la 170 de grade, iar tamburul este facut din inox.

Masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Tipul de incarcare pe care il are aparatul este cel frontal, cel mai comun si care iti ofera o posibilitate de incarcare mai mare a aparatului, acesta dispunand de o capacitate de incarcare de opt kilograme. Viteza de centrifugare pe care o are aparatul este de 1000 de rotatii pe minut, facand spalarea rufelor sa se desfasoare in conditii foarte bune. Clasa de eficienta energetica de care dispune masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3 este A+++, ceea ce o face sa fie una foarte buna, pe care oricine s-ar bucura sa o aiba in locuinta sa, ca urmare a faptului ca este o consumatoare mica de energie. Clasa de eficienta la centrifugare a aparatului este clasa B.

Aparatul are 15 programe pe care le poti folosi pentru a spala rufele, cel mai rapid si interesant dintre ele fiind programul rapid, care nu dureaza decat 14 minute si te lasa sa speli rufele putin murdare foarte repede, putand sa le porti chiar in aceeasi zi afara. Masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3 este kid-friendly, avand un sistem de siguranta impotriva copiilor, oprind accesul celor mici la aparat, pentru a se evita accidentele. Modelul dispune si de functia de programare intarziata, iar informatiile necesare iti sunt prezentate pe un display modern.

Un alt motiv pentru care ai vrea sa cumperi masina de spalat rufe Arctic APL81012BDW3 este faptul ca aceasta are un pret foarte accesibil, de mai putin de 1.500 de lei, iar, in unele magazine, o poti gasi acum la reducere, facand-o si mai usor de cumparat si mai convenabila pentru oricine.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro