Tehno News RO

Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLW3: solutia spatiului redus


Nu toata lumea se poate bucura de o locuinta foarte spatioasa sau sa isi faca o casa exact pe placul lor, insa ceea ce poate face toata lumea este sa se bucure de un nivel de confort optim indiferent de cum arata locuinta lor.

Aceasta latura a confortului este oferita insa de faptul ca pot sa isi aduca in ajutor unele electrocasnice pe care sa le utilizeze, si mai mult sa aiba aproape tot ceea ce inseamna o viata usoara cu un efort minim. Puteti sa va bucurati in acest fel de mai mult timp liber pentru voi dar si de o viata sanatoasa, iar un model potrivit si care sa va ajute cu adevarat poate fi Arctic APL81222XLW3, cel putin pentru partea de intretinere a rufelor.

Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLW3

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


arctic apl81222xlw3.jpg

Prima caracteristica avantajoasa la acest model este partea de a economisi mai mult spatiu sau posibilitatea de a utila si acele locuri mai reduse ca si suprafata dar si acele locuinte care nu sunt foarte spatioase. Caracteristica ce determina toate aceste elemente este cea slim pe care Arctic APL81222XLW3 o are si care se poate observa din gabaritul sau, si mai exact din faptul ca masoara doar 45cm in adancime.

Pentru a ii gasi locul potrivit in locuinta voastra va fi nevoie sa aveti in vedere si latimea de 60cm , inaltimea de 84cm dar si faptul ca este un model cu incarcare frontala si cu un hublou cu o deschidere standard spre dreapta.

Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLW3

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Si a eficientei sporite
Chiar daca este un model mai redus ca si dimensiune asta nu il face sa fie un model mai putin eficient, si veti vedea asta si prin prisma capacitatii de spalare si a capacitatii de incarcare, fiind vorba despre una de 8 kg.

Cu un asemenea volum de rufe spalate si igienizate veti putea sa stati linistiti in timp ce Arctic APL81222XLW3 se va ocupa de toata treaba, asta o face sa fie recomandata si pentru o familie formata din 4 membri. Tot cu o astfel de capacitate veti putea sa va bucurati si de rufe spalate si uscate mai repede avand posibilitatea de a seta un program de spalare rapida, dar si sa setati o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm.

Lista de programe este cu siguranta mai bogata, iar pe langa programul de spalare rapida de 30min veti avea si cele in functie de tesaturi, dar si unele speciale cum ar fi program pentru articole de iarna sau spalarea manuala. Daca aveti o piele mai sensibila sau daca este vorba despre copii mici veti putea sa va ajutati de programe precum cel antialergic sau poate de clatirea intensiva pentru a indeparta orice urma de detergent sau balsam. Elemente benefice prin comparatie cu alte modele pot fi considerate si blocarea accesului la interfata, sistemul de detectie al spumei, sistemul ECO sau tehnologia Eco heater si Eco dose. Nu va mai ramane de analizat decat costurile utilizarii unui astfel de model Arctic APL81222XLW3, iar asta nu prin prisma pretului la detergent ci prin prisma consumului de energie specific clasei de eficienta A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Masina de spalat rufe Arctic APL81222XLW3: solutia spatiului redus"

arctic apl81222xlw3_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro