Tehno News RO

Masina de spalat rufe Arctic EF6100: calitatea dorita


O masina de spalat rufe este esentiala in orice gospodarie, de aceea, atunci cand iti cumperi un astfel de aparat, trebuie sa ai in vedere o multime de lucruri, ca sa te asiguri ca ai cumparat unul care indeplineste cerintele tale de calitate.

Un model ca aceasta masina de spalat rufe Arctic EF6100 poate sa fie ideala pentru tine, dar trebuie sa o analizezi foarte bine inainte, ca sa te asiguri.

Masina de spalat rufe Arctic EF6100

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


arctic ef6100.jpg

Dimensiuni si eficienta
Modelul de masina de spalat rufe Arctic EF6100 are o adancime de 45 de centimetri, o latime de 60 de centimetri si o inaltime de 84 de centimetri. Greutatea sa este de 55 de kilograme, iar cablul de alimentare are o lungime de 1.8 centimetri. Diametrul hubloului este de 45 de centimetri. Pentru ca trebuie sa ai loc nu doar pentru introducerea aparatului intr-un anumit spatiu, ci si lasi si loc liber in jurul sau, dimensiunile sunt factorul cel mai important pentru alegerea unei masini de spalat rufele.

Masina de spalat rufe Arctic EF6100

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Consumul anual de energie inregistrat de aceasta masina de spalat rufe Arctic EF6100 este de 194 kW/h, de aceea, aparatul a fost inclus in clasa de eficienta energetica A+. Referitor la eficienta la spalare, modelul acesta este chiar si mai performant, facand parte din clasa A++. Aparatul este unul de tip standard. Incastrarea sa este, de asemenea, standard. Incarcarea in masina se face in mod frontal. Pentru ca are o capacitate de incarcare de sase kilograme, masina de spalat rufe Arctic EF6100 este recomandata unei locuinte in care o vor folosi pana la cinci persoane.

Viteza maxima la centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, nivelul de zgomot atunci fiind de 60 de decibeli. La spalare, masina de spalat rufe Arctic EF6100 atinge un nivel de 42 de decibeli. Cuva sa este facuta din inox. Hubloul sau se deschide pe stanga. Panoul de comanda este mecanic.

Ca functii, aparatul are un sistem de control pentru excesul de apa, patru picioruse ajustabile, functia anti sifonare, butonul de Start si de Stop, clatirea si clatirea suplimentara, precum si un dispozitiv pentru detergentul lichid. De asemenea, aparatul are si o functie de siguranta, aceasta fiind blocarea instantanee a usii. Ca tehnologii, aparatul acesta dispune de ECO Wash si Child Lock.

Modelul de masina de spalat rufe Arctic EF6100 are, evident, mai multe programe de spalare, pentru a putea sa speli orice tip de material, fara ca acesta sa fie afectat. In total, produsul are 15 programe de spalare. Printre programele de spalare incluse se numara programul de spalare manuala, rufe delicate, lana, bumbac, sintetice, clatire, stoarcere si evacuare, dar si spalarea rapida.

Dispozitivul are dispensere pentru detergent normal, detergent lichid si pentru balsam. Aparatul are patru trepte de viteze de centrifugare, dar si sase trepte de temperatura. Mai mult, aceasta masina de spalat rufe Arctic EF6100 are si un cost de achizitionare foarte mic, de aceea, multi oameni se declara incantati de acest produs, care nu e doar foarte ieftin, dar indeplineste si cerintele de calitate pe care ni le dorim de la el.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro