Tehno News RO

Masina de spalat rufe Candy GRAND O VITA GVS 158TH3-S: pentru linistea voastra


De multe ori se poate intampla ca un produs electrocasnic sa dea semne de imbatranire, si asta se poate intampla chiar imediat dupa ce a iesit din garantie, dar in acelasi timp poate fi vorba si de o prezenta mai indelungata in locuinta voastra. Acest lucru va poate face de multe ori sa aveti emotii cand trebuie sa puneti acel electrocasnic in functiune, si unde sa mai punem ca trebuie sa il lasati si nesupravegheat, iar masina de spalat poate fi cel mai potrivit exemplu. Avantajul insa este ca puteti sa gasiti un model precum Candy GRAND O VITA GVS 158TH3-S pe care sa il aduceti in slujba voastra si pe care sa va bazati de fiecare data indiferent daca sunteti acasa sau nu cand functioneaza.

Masina de spalat rufe Candy GRAND O VITA GVS 158TH3-S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


candy grand o vita gvs 158th3-s.jpg

Alegerea masinii de spalat poate fi determinata de inlocuirea acelui model mai batran, si care arata acest lucru, dar in acelasi timp poate fi vorba si despre partea de utilare a propriei locuinte in care v-ati mutat. In oricare dintre situatii ceea ce face Candy GRAND O VITA GVS 158TH3-S este sa aduca avantajul unui produs nou, a unui produs eficient dar si a unuia de incredere prin partea de caracteristici pe care le prezinta. Trebuie sa vedem cum poate fi pus la munca acest model, iar pentru asta veti avea nevoie de cunoasterea gabaritului care este de 52 cm pentru adancime, 60 cm pentru latime dar si inaltimea de 85 cm. La aceste elemente mai trebuie sa tineti cont si de faptul ca este un model de masina de spalat cu incarcare frontala, iar asta impune spatiul necesar operarii hubloului care este pozitionat in pozitia maxim superioara pentru o operare facila.

Masina de spalat rufe Candy GRAND O VITA GVS 158TH3-S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Liniste si curatenie
Un model nou este benefic pentru ca poate fi utilizat fara surprize dar si pentru ca poate spala in conditii foarte bune orice tip de tesatura ati avea, iar pentru Candy GRAND O VITA GVS 158TH3-S lista de programe este de 17. In aceasta lista veti avea cele consacrate in functie de materialul din care sunt realizate rufele, dar si programe cum ar fi cel de spalare rapida de numai 14, minute ceea ce inseamna un program mult mai scurt decat in cazul multor altor modele. Asocierea timpului scurt de spalare cu o viteza de centrifugare de pana la 1500 rpm va poate duce in partea in care sa aveti rufe spalate si uscate intr-un timp foarte scurt, iar asta pentru o cantitate de pana la 8 kg de rufe.

Optarea pentru Candy GRAND O VITA GVS 158TH3-S poate fi legata si de unele recomandari, iar pentru multi este vorba despre un model care se poate plia pentru o familie de pana la 7 membri. Toate elementele de pana acum sunt sustinute si de unele functii cum ar fi programarea intarziata, detectia automata a cantitatii sau sistemul de detectare pentru spuma, dar si prezenta unei tehnologii de tipul Voice control. Nu va mai ramane decat sa va bucurati de toate aceste beneficii cu unele costuri, avantajoase si ele, iar asta si datorita pozitionarii in clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro