Tehno News RO

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW: solutii exista


Varianta in care locuinta voastra nu este una foarte spatioasa poate fi si o varianta in care trebuie sa cautati unele modele de produse care sa va ajute in a exploata fiecare centimetru din suprafata acesteia.

In gama aceasta intra atat partea de mobilier cat si partea de produse electronice sau electrocasnice pe care sa le utilizati, si mai mult exista si posibilitatea de a alege unul dintre numeroasele modele disponibile, si asta fara a face compromisuri.

Eliminarea compromisurilor poate avea legatura atat cu partea de instalare in cadrul locuintei, cu partea de utilizare dar si cu partea de performante pe care le ofera, si putem sa ne legam pentru exemplificare si de masina de spalat rufe Electrolux EWT1264ILW.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


electrolux ewt1264ilw.jpg

Faptul ca este un model de masina de spalat cu incarcare verticala si nu una frontala poate fi elementul care sa faca diferenta sau care sa o recomande pentru instalare in acele locuinte in care deschiderea hubloului poate fi ceva in plus sau ineficient. Totusi trebuie sa vedeti faptul ca Electrolux EWT1264ILW este un model care poate concura fara probleme cu orice model de masina de spalat rufe chiar si cu una cu incarcare frontala, si veti vedea asta imediat ce o veti pune in functiune sau ii veti analiza caracteristicile. Pana la punerea in functiune mai este de vazut partea de pozitionare, si pentru asta gabaritul poate fi destul de important si veti avea asadar o masina de spalat rufe cu o dimensiune de 89 x 40 x 60 cm si cu o greutate de 58 kg.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Si modalitati exista
Partea de utilizare efectiva si partea de functionare a acestui model este insa legata de caracteristicile functionale si tehnologice pe care Electrolux EWT1264ILW le are. Veti avea asadar posibilitatea de a spala o cantitate de rufe de pana la 6 kg, ceea ce este cu siguranta destul de bine mai ales daca punem in aceasi paranteza si gabaritul. Pentru spalare si pentru controlul functionarii puteti observa panoul de control care ofera cam aceleasi functii ca si un model cu incarcare frontala, si veti avea butonul rotativ pentru programe, afisajul LCD dar si butoane pentru functii speciale.

Lista de programe ce pot fi utilizate contine un numar de 14 iar printre acestea se afla un program de spalare pentru rufe din bumbac, pentru lana, jeans, sau pentru lenjerie. Daca este vorba despre functii speciale poate ceea ce conteaza este posibilitatea de a selecta viteza de centrifugare pana la o viteza maxima de 1200 rpm sau poate nivelul de temperatura pentru spalare.

Functie de fiecare etapa de utilizare a acestui model Electrolux EWT1264ILW putem sa discutam si despre un zgomot aferent si veti avea pentru partea de spalare un zgomot de pana la 57 dB iar pentru partea de centrifugare de pana la 74 dB. Cum trebuie ca fiecare electrocasnic sa asigure si o parte a sigurantei in locuinta voastra veti avea pentru acest model posibilitatea de a va ajuta de un sistem de siguranta pentru copii, de o protectie impotriva inundatiilor sau de o eficienta energetica A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ILW: solutii exista"

electrolux ewt1264ilw_4.jpg
electrolux ewt1264ilw_3.jpg
electrolux ewt1264ilw_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro