Tehno News RO

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1376HGW: o masina de spalat silentioasa si eficienta


Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1376HGW reprezinta o buna optiune pentru persoanele care doresc atat economisirea spatiului de locuit si folosirea lui la maximum, cat si eficienta maxima la spalare a lenjeriei ori a tesaturilor fine. Astfel, la un pret care o incadreaza in gama medie, modelul Electrolux EWT1376HGW ofera o capacitate mai mare de incarcare si o viteza de rotatie net superioara modelelor precedente din gama sa. Nu in ultimul rand, aceasta vine echipata cu o serie de noi tehnologii menite sa ii sporeasca eficienta, cum ar fi curatarea cu ajutorul aburilor sau adaptarea programului de spalat in functie de incarcatura din cuva.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1376HGW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


electrolux ewt1376hgw.jpg

Beneficiind de un design asemanator altor modele din gama sa, masina de spalat EWT1376HGW se distinge doar prin caracteristicile tehnice si tehnologiile folosite. Astfel, aceasta are carcasa in intregime de culoare alba, iar cuva verticala este prevazuta cu un maner frontal pentru manevrare usoara. Chiar si asa, aceasta se deschide automat, intr-un mod silentios, care evita astfel orice accidente sau stropirea utilizatorului. Masina dispune de o capacitate de incarcare a cuvei de 7 kg, asigurand totodata o viteza superioara la stoarcere, de 1300 rotatii pe minut. Nu in ultimul rand, aceasta este extrem de economica, fiind incadrata in clasa energetica A+++.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1376HGW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Toate acestea sunt posibile datorita noilor tehnologii implementate pe produsele sale de cei de la Electrolux, care au dovedit dintotdeauna o preocupare nu doar pentru protejarea mediului inconjurator, ci si pentru buzunarul utilizatorilor.

Curatare eficienta, cu ajutorul aburilor
Masina de spalat a celor de la Electrolux are grija ca rufele tale sa nu iasa din cuva doar impecabil de curate, ci si integre din punct de vedere al tesaturii din care sunt confectionate. Astfel, cu ajutorul tehnologiei SteamCare, masina foloseste un sistem profesional de spalare cu aburi, care permite o curatare eficienta in profunzime, fara a deteriora sau sifona prea mult tesaturile. De asemenea, masina garanteaza pentru un tratament delicat al tesaturilor din lana, acestea putand fi spalate fara grija la masina, gratie certificatului Woolmark Blue detinut de dispozitivul Electrolux.

Mai mult, tehnologia spalarii cu abur iti permite o curatare eficienta a tesaturilor, precum si pastrarea lor intr-o forma cat se poate de adecvata pentru calcat, fara a fi nevoie sa le intinzi prea mult dupa ce le-ai scos din masina.

Timpul tau, mai presus de orice
Nu in ultimul rand, masina de spalat Electrolux EWT1376HGW dispune de tehnologia Fuzzy Logic, o alta inovatie a acestei companii, care permite adaptarea programelor de spalat in functie de incarcatura din cuva verticala. Astfel, aceasta isi va regla nu doar turatia de stoarcere, precum si consumul de apa si de energie, conducand in acest mod la economii importante pentru bugetul tau. De asemenea, programul time Manager iti permite o gestionare mai buna a timpului. Prin urmare, de acum inainte nu va mai fi nevoie sa stai cu ochii pe masina de spalat pentru a scoate rufele si a le pune la uscat. Pur si simplu, o programezi de asa natura incat sa le ai impecabil de curate si bune de scos din cuva atunci cand ai timpul disponibil pentru aceasta operatiune.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1376HGW: o masina de spalat silentioasa si eficienta"

electrolux ewt1376hgw_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro