Tehno News RO

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Hotpoint WMTG 723 H: Haine curate pentru intreaga familie


Posibilitatea de a folosi o masina de spalat rufe precum cea Hotpoint WMTG 723 H este un adevarat beneficiu pe care il acordati atat confortului locuintei, cat si a celor care stau in ea. Cu ajutorul acestui model de masina, nu numai ca veti putea petrece mai mult timp alaturi de cei dragi, dar va va scapa de tot disconfortul si de tot efortul necesar de spalarea la mana a rufelor sau spalarea utilizand o masina de spalat clasica.

Masina de spalat rufe Hotpoint WMTG 723 H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 ianuarie 2020


hotpoint wmtg 723 h.jpg

Chiar daca la o prima privire Hotpoint WMTG 723 H este un model clasic datorita nuantei albe pe care o are, veti putea observa ca alegerea sa pentru a va utila locuinta aduce si numeroase caracteristici moderne. Prima caracteristica este data de faptul ca vorbim despre o masina de spalat rufe cu incarcare verticala ce va ajuta sa economisiti destul spatiu eliminand pe cel necesar deschiderii usi cum este cazul la modelele cu incarcare frontala. Tot avantajoasa este si dimeniunea pe care o are, iar in acest caz dimensiunea de 90 x 40 x 60 cm ii permite sa fie utilizata indiferent daca ne referim la un apartament, garsoniera sau o locuinta mai spatioasa.

Masina de spalat rufe Hotpoint WMTG 723 H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 ianuarie 2020


Aerul modern pe care Hotpoint WMTG 723 H il aduce in locuinta dumneavoastra este datorat in primul rand panoului de afisaj LCD care va va oferi informatii atat despre timpul necesar de spalare, cat si despre temperatura si viteza de centrifugare. In partea stanga a acestui panou veti avea la dispozitie un buton rotativ pentru a selecta programele pe care le doriti, dar si butoane pentru pornirea masinii sau pentru unele setari speciale.

Nu conteaza doar aspectul
Daca vom face o referire la partea de functionare a acestui model de masina de spalat, atunci cu siguranta ceea ce trebuie sa stiti in primul rand este capacitatea de spalare destul de mare de 7 kg de care dispune. Pe langa aceasta capacitate, avem si programele de spalare care va pot ajuta sa obtineti rezultate de spalare foarte bune si veti avea la dispozitie 18 programe. Printre acestea, vor fi cele clasice precum programul pentru bumbac, cel pentru lana, pentru sintetice sau usor de calcat, dar veti gasi si un program special pentru camasi. Pentru cei care sunt insa foarte grabiti sau pentru situatia in care rufele nu sunt foarte murdare, exista un program rapid sau, daca luam in calcul ca dureaza doar 15 minute, putem spune ca este un program ultra rapid.

Functionarea insa tine si de confortul, de linistea locuintei si de siguranta acesteia, iar daca este sa ne referim la liniste, atunci va spunem ca zgomotul pe care il produce este unul de 76 dB pentru functionarea la centrifugare si de 56 dB pentru functionarea la spalare. Legat de siguranta utilizarii avem in primul rand sistemul de detectare a spumei, posibilitatea de a programa functionarea, dar si sistemul soft opening pentru usa. Tot la capitolul siguranta se incadreaza si cea a bugetului care este data atat de pretul destul de bun pe care il are Hotpoint WMTG 723 H, cat si de consumul mediu anual de apa de 8900 l, dar mai ales de consumul de energie specific clasei de eficienta energetica A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 29 ianuarie 2020 la:Galerie foto: "Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Hotpoint WMTG 723 H: Haine curate pentru intreaga familie"

hotpoint wmtg 723 h_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro