Tehno News RO

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD 71252 W


Masina de spalat rufe este, cu siguranta, un aparat electrocasnic a carei importanta nu o apreciem la justa valoare decat atunci cand nu mai avem una. Daca ai ajuns in situatia in care caminul tau nu dispune de un astfel de aparat, abia atunci realizezi cat de importanta este aceasta. Atunci apare intrebarea ce fel de model ti-ai dori sa fie, ce dimensiuni ar trebui sa aiba, cate functii sunt necesare pentru familia ta si care este tipul de incarcare cel mai bun pentru spatiul din casa ta.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD 71252 W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


indesit itwd 71252 w.jpg

Alegerea unei masini de spalat rufe
Dupa tipul de constructie, se pot diferentia doua tipuri distincte de masini de spalat rufe: cele care au incarcarea frontala, cu un hublou in fata, si cele care au incarcarea verticala, in care se adauga rufele printr-o trapa in partea de sus.

Din aceasta categorie face parte si masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD 71252 W. Aceasta este o masina de spalat cu incarcare superioara, cu o capacitate de incarcare de sapte kilograme, ideala pentru orice familie, deoarece poti spala mai multe rufe intr-o singura tura. Dimensiunile ei sunt de 90 x 40 x 60 centimetri (I x L x A), destul de comune pentru o masina de spalat. De asemenea, modelul are culoarea alba, ceea ce il face sa fie foarte usor de integrat in orice incapere, deoarece cele mai multe aparate electrocasnice au, in general, aceasta culoare.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD 71252 W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD 71252 W are afisajul de tip LED, aici fiind prezentate informatiile care te intereseaza, ca temperatura apei sau cat de mult timp a mai ramas pana la terminarea programului. Referitor la programe, acest model include un numar de 18, dintre care unul rapid, care iti permite sa speli rufele intr-o perioada mai scurta, fara sa fie nevoie sa mai astepti o ora sau chiar mai mult, pentru terminarea sa; programul de extra – clatire, care este foarte util pentru utilizare atunci cand vrei sa mai clatesti rufele suplimentar, pentru a indeparta resturile de detergent, lucru important pentru hainele bebelusilor, ori pentru persoanele care sufera de alergii; programul Jeans, creat special pentru spalarea blugilor, programul usor de calcat, dar si programul special pentru spalarea de perdele si matase.

Modelul de masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD 71252 W se mai remarca si datorita faptului ca dispune de functia de protectie contra inundatiilor, precum si cea de programare intarziata. Aceasta din urma se refera la faptul ca poti sa programezi ca ciclul sa inceapa la o anumita ora, chiar si cand tu nu te afli langa masina. De exemplu, poti stabili ca ciclul sa inceapa cand esti la serviciu si sa se termine exact cand ajungi, in general, acasa, atunci putand sa mergi sa le intinzi sa se usuce complet. Alege masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD 71252 W si viata casnica ti se va schimba complet, spalarea rufelor fiind mai usoara ca niciodata.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro