Tehno News RO

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432


Pentru a alege o masina de spalat rufe de calitate, trebuie sa te gandesti la o serie de lucruri importante, ca sa te asiguri ca modelul pe care l-ai ales este cel mai potrivit pentru nevoile locuintei tale. Cateva dintre aceste lucruri, pe care trebuie sa le iei in considerare sunt designul, pretul, numarul de functii, tipul de incarcare, daca include uscator sau nu. Eficacitatea unui model care detine un uscator este evidenta si cei mai multi oameni aleg sa aleaga un astfel de aparat care sa aiba uscator, deoarece ii scapa de o grija, mai ales in cazul in care nu au suficient spatiu pentru uscarea rufelor.

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


daewoo dwc-ld1432.jpg

Un astfel de aparat este si masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432. Aceasta are un hublou de 31,6 centimetri, o greutate de 71 de kilograme si dimensiuni de 85 x 60 x 67,3 centimetri (I x L x A). Modelul are culoarea alba si asta inseamna ca-l vei putea integra foarte usor in locuinta ta, deoarece sigur se va potrivi cu restul mobilei din incapere. Dispozitivul are o capacitate de uscare de sapte kilograme si de spalare de zece kilograme.

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Informatii despre masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432
Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432 se remarca din mai multe puncte de vedere, precum faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A. Lucrul acesta inseamna ca are un consum foarte mic de energie electrica, facand modelul unul foarte econom si ideal pentru oricine este preocupat de un consum prea mare la electricitate.

Alt lucru care face modelul de masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432 sa se remarce este motorul de tip Smart Drive. Acesta este un model de motor foarte modern, care nu dispune de perii, avand invertor si un ax de rotatie ce se afla in continuarea axului de rotatie de la tambur, lucru care va face ca tamburul sa fie direct rotit, fara a fi nevoie de curea – ca urmare, zgomotul si vibratiile acelea neplacute vor fi reduse cu foarte mult. In plus, folosind masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432, datorita acestui motor, este optimizat si consumul de energie.

Mai trebuie precizat faptul ca modelul de masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432 poate sa elibereze foarte multe bule de aer, de ordinul milioanelor, ce pot sa patrunda in fibra mult mai usor, dispersandu-se astfel, generand energie de impuls. Astfel, rufele vor fi spalate mai eficient, chiar si daca este vorba de spalatul in apa rece. Gratie acestui tip de bule, frecarea dintre haine sau cea dintre tambur si haine este redusa, facand tesatura sa fie protejata pentru o perioada mai lunga de timp.

Desigur, pentru multi oameni, foarte mult conteaza si pretul total al achizitiei pe care urmeaza sa o faca, iar pretul pe care il are masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-LD1432 este normal, la raportul calitate – pret pe care il ofera, fiind grozav pentru o locuinta moderna.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro