Tehno News RO

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B


Atunci cand trebuie sa alegi o noua masina de spalat rufe automata, trebuie sa iei in considerare mai multe lucruri decat te-ai fi asteptat sa fie nevoie, de la un aparat electrocasnic care executa o sarcina atat de facila. Totusi, trebuie sa te gandesti, de exemplu, daca vrei o masina de spalat rufe care sa aiba tipul de incarcare verticala sau orizontala (de tip normal sau slim). Incarcarea orizontala este cea tipica, insa cea verticala e mai utila in spatiile mici.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


daewoo dwd-hc9241b.jpg

In cazul in care spatiul nu reprezinta o problema mare pentru apartamentul tau, poti sa alegi masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B. Aceasta are incarcarea orizontala, dupa cum suntem majoritatea obisnuiti si are dimensiuni de 85 x 59,5 x 56,4 centimetri (I x L x A). Hubloul are un diametru de 51 de centimetri, iar greutatea totala a aparatului este de 61 de kilograme. Capacitatea de spalare a acestei masini este de noua kilograme, reprezentand o capacitate foarte mare de spalare, precum si ocazia sa speli obiecte de dimensiuni mai mari. Un lucru care se remarca la masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B este clasa sa de eficienta energetica, in acest caz, aceasta fiind de A+++, adica cel mai mic consum de energie posibil pentru un astfel de aparat.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Informatii despre model
Masina de spalat rufe Daewoo DWD – HC9241B dispune de o tehnologie de spalare cu bule de aer. Multumita acestei tehnologii moderne sunt eliberate milioane de bule in cuva, in procesul de spalare, ceea ce face ca particulele de detergent sa se dizolve mai usor, murdaria depusa pe haine fiind eliminata cu succes. Bulele respective de aer prezinta rolul important de a proteja cat mai bine tesatura contra frecarii, imbunatatind in acest fel spalarea. In plus, Drum Clean este un program ce poate fi folosit pentru a curata tamburul modelului de masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B.

Datorita functiei de pornire intarziata, vei putea sa programezi masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B sa porneasca intarziat ciclul de spalare, dupa cum ii spune si numele. Acest lucru este posibil pentru o diferenta care oscileaza intre o ora si 19 ore, de la momentul in care ai reglat setarea. In acest mod, vei putea sa pui dimineata sau seara rufele in masina de spalat, sa adaugi chiar si detergentul, dar sa programezi masina sa-si inceapa programul cu o ora inainte sa ajungi acasa de la serviciu.

Pentru momentele in care te grabesti si rufele pe care vrei sa le speli nu sunt foarte murdare, masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B dispune de programul de spalare rapida, care se dovedeste a fi foarte util. In total, programul are o durata de aproximativ un sfert de ora. In plus modelul acesta are si programul de spalare manuala, care se dovedeste a fi foarte util atunci cand vrei sa speli haine tricotate ori foarte delicate, ce, adesea se spala la mana. Investeste in masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B si vei schimba felul in care speli rufele de azi inainte.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HC9241B"

daewoo dwd-hc9241b_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro