Tehno News RO

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NQ1223: masina de spalat cu un raport calitate pret performant


Probabil ca in ziua de astazi oricine are si o conexiune la retea de apa are si o masina de spalat automata. Aceste electrocasnice sunt atat de comune, incat a ramane fara una este echivalent cu o tragedie. Si, totusi, situatia nu este una disperata, intrucat exista si numeroase solutii de inlocuire, mai ales in cazul masinilor mai ieftine sau a celor de calitate medie.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NQ1223

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


masina de spalat rufe daewoo dwd-nq1223.jpg

Daewoo DWD-NQ1223, desi provine de la o firma care poate nu are un capital de imagine atat de mare in ceea ce inseamna fabricarea de masini de spalat, este si ea printre optiuni si, dupa o privire mai atenta, este clar ca, din punct de vedere al calitatii, aceasta se descurca bine.

Un design mai bizar, dar functionarea este la standarde inalte
Poate ca ne-am obisnuit pana acum, in general, cu masini de culoare alba si reactionam destul de ciudat cand avem in fata noastra si altfel de modele. Dar acesta, care este mai mult gri decat alb, este unul un pic mai bizar. Dincolo de acest aspect insa, nu exista nimic care sa indice o functionare deficitara din partea acestei masini de spalat.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NQ1223

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


Controlul este unul mecanic, iar afisajul LCD prezinta si el diversi indici care pot fi luati in considerare atunci cand se aleg setarile. Dincolo de aceasta, masina de spalat este una obisnuita, care nu ofera o foarte mare varietate de programe, ci doar pe cele obisnuite care se folosesc probabil in orice casa.

Asadar, incepem cu setarile obisnuite pentru bumbac, la diferite temperaturi sau eco, dar nici programele pentru materiale sintetice, lana, articole pentru copii, sportive sau spalare intensiva nu lipsesc. Cu alte cuvinte, o astfel de masina de spalat pune la dispozitia cumparatorilor cam tot ceea ce au nevoie, asta in cazul in care acestia nu sunt foarte pretentiosi, ci se multumesc cu o masina de spalat normala. Exista si un program scurt, care insa nu are o perioada determinata, ci o calculeaza pe aceasta in functie de incarcatura si materiale, dar care poate sa scada cu pana la jumatate de ora timpul de spalare.

Cat despre capacitatea de incarcare, masina ajunge la 7 kilograme de rufe, o cantitate suficienta pentru a nu fi nevoit sa speli mai mult de o data pe saptamana, chiar si in cazul in care este folosita de o familie. Si pentru ca eficienta energetica este de asemenea o problematica foarte importanta, Daewoo DWD-NQ1223 apartine clasei energetice A++, a doua cea mai buna, care asigura un consum redus de energie, dar si de apa.

Asadar, aceasta este o masina de spalat mai mult decat acceptabila, care se poate dovedi foarte utila in orice locuinta. Nu este una extrem de performanta, dar faptul ca are o capacitate de incarcare peste medie si economiile care se pot realiza datorita incadrarii intr-o clasa energetica buna o pot transforma intr-o tinta. Mai mult decat atat, se poate spune ca este un model destul de ieftin, raportul calitate pret fiind un alt avantaj important al acestei masini de spalat sud coreene.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro