Tehno News RO

Masina de spalat rufe Gorenje W8503: cea mai buna eficienta la energie


In momentul in care trebuie sa iti achizitionezi o noua masina de spalat rufe, trebuie sa te gandesti la atat de multe lucruri, incat nu e greu sa uiti de unele aspecte.

Printre lucrurile pe care le poti analiza in cazul unei masini de spalat rufele, pe langa aspect si pret, se pot enumera numarul de programe, cantitatea de rufe pe care o poate spala, cat de multa apa si detergent consuma etc.

Avand in vedere aceste lucruri, ai sanse mai mari sa gasesti o masina de spalat rufele care sa iti fie pe plac si sa respecte cerintele pe care le ai de la un astfel de aparat.

Masina de spalat rufe Gorenje W8503

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


gorenje w8503.jpg

Cat de eficienta este masina de spalat rufe Gorenje W8503
In general, o masina de spalat rufe care este foarte eficienta are si un pret foarte mare, mergand pe principiul ca, in timp, investitia se amortizeaza, deoarece vei plati mai putini bani pentru apa sau curent. Exista si excepti de la aceasta regula, adica, modele de masini de spalat rufele care sa fie ieftine si foarte eficiente, iar, un aparat care iti demonstreaza acest lucru usor este aceasta masina de spalat rufe Gorenje W8503. Costul ei de achizitionare nu este foarte mare si, in plus, acum poti sa gasesti aparatul la reducere, ceea ce face investitia sa fie una foarte buna.

Masina de spalat rufe Gorenje W8503

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Pe langa acest lucru, modelul are un consum de energie electrica in timpul progamului standard de numai 0.75 kWh, ceea ce plaseaza aparatul in cea mai buna categorie posibila legata de eficienta, clasa A+++. De asemenea, consumul de apa in timpul programului standard este de 10340 de litri, ceea ce face ca masina de spalat rufe Gorenje W8503 sa fie una care nu consuma nici multa apa.

Modelul de masina de spalat rufe Gorenje W8503 are incarcarea frontala si un afisaj de tip LCD. Viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, iar capacitatea sa de incarcare este mare, de opt kilograme, putand sa speli toate rufele de care ai nevoie intr-o singura tura. Clasa de eficienta la centrifugare este C.

Ce programe are modelul de masina de spalat rufe Gorenje W8503
Aceasta masina de spalat rufe Gorenje W8503 se remarca si prin numarul foarte mare de programe disponibile, totalizand 23 de programe, printre care se numara programul rapid, de 17 minute, programul pentru extra-clatire, programul de prespalare, programul pentru bumbac, sintetice, lana, pentru centrifugare delicata, centrifugare intensiva, pentru usor de calcat, pentru consum redus de energie, pentru clatire intensiva, pentru delicate, programul mix, pentru spalare manuale, programul sport, prespalarea, clatirea, inmuierea, pompa de apa, stoarcerea, dar si programul Eco de 30 de grade Celsius, existand si posibilitatea de setare a temperaturii.

Ca functii si siguranta, modelul de masina de spalat rufe Gorenje W8503 include detectarea automata a cantiatii de rufe spalata, selectorul de centrifugare, sistemul pentru reglarea consumului, filtrul de auto-curatare, autodiagnosticarea, controlul de supraincalzire, sistemul pentru detectarea nivelului de spuma, un sistem de siguranta pentru copii, programarea intarziata si multe altele, care fac din alegerea modelului de masina de spalat rufe Gorenje W8503 cea mai buna investitie pe care o poti face.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro