Tehno News RO

Masina de spalat rufe Gorenje W8723/I: curata perfect pentru tine


Masinele de spalat au devenit repede necesare oricarei familii din cauza lipsei de timp. Acestea reusesc sa spele rufele cat mai rapid si mai comod, fara a necesita o atentie deosebita, si astfel tu reusind sa castigi timp pe care sa il poti petrece in orice alt mod. De aceea, functiile acestora au evoluat pentru a face fata tuturor tipurilor de materiale si tesaturi, fiind ideale de achizitionat pentru a putea sa iti usurezi astfel treaba in gospodarie. Modelul de masina de spalat rufe Gorenje W8723/I se face remarcata printre cele din aceiasi categorie prin pretul accesibil si prin calitate si functii.

Masina de spalat rufe Gorenje W8723/I

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


gorenje w8723 i.jpg

Detalii despre masina de spalat rufe Gorenje W8723/I
Masina de spalat rufe Gorenje W8723/I are 23 de programe, alese ideal pentru tine pentru a putea sa speli diverse categorii de rufe cat mai rapid si mai usor, pentru a indeparta pana si cele mai grele pete cu usurinta, la o temperatura care sa nu iti afecteze in vreun fel hainele si cu un minim de consum pentru a nu iti incarca facturile de energie. Capacitatea maxima a modelului este de 8 kg, fiind ideala pentru o familie intreaga, viteza de centrifugare fiind de 1200 rpm, motorul inverter asigurand o rezistenta de durata, iar culoarea alba dand un plus de eleganta modelului.

Dimensiunile sunt rezonabile, de 60 cm latime, 85 de cm inaltime si 60 cm adancime. Volumul tamburului este de 64 de litri.

Masina de spalat rufe Gorenje W8723/I

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Masina de spalat rufe Gorenje W8723/I foloseste tehnologia Senso CARE, iar consumul mediu anual de apa este de 10309 litri. Tehnologia presupune spalarea perfecta pentru fiecare tip de material. Astfel, se ofera combinatia optima de temperatura, cantitate de apa, timp si viteza de rotatie. Alte functii sunt Normal Care care selecteaza combinatia optima a parametrilor pentru incarcatura de rufe, functia Time Care reduce timpul de spalare, Allergy Care foloseste mai multa apa si o clatire suplimentara, iar Eco Care este cel mai eficient din punctul de vedere al consumului de energie.

Masina de spalat rufe Gorenje W8723/I ofera o incalzire sigura si durabila cu ajutorul incalzitorului DuraHeat. SpaDrum asigura o ingrijire completa a tamburului care este fabricat din cel mai calitativ otel inoxidabil cu o supratafa extrem de neteda, astfel ca rufele nu sunt deteriorate in niciun fel. Programul SterilTub este solutia pentru rufele frumos mirositoare, asigurand interiorul masinii de spalat ca ramane mereu perfect steril si curat. De asemenea, Inverter PowerDrive asigura o putere remarcabila si o eficienta ridicata, procesul de spalare fiind unul mult mai silentios.

Modelul de masina de spalat rufe Gorenje W8723/I are incarcarea frontala si ecranul LCD pentru a fi mai usor de folosit, clasa de eficienta energetica este A+++, printre programe se numara programul rapid, bumbac, jeans, lana, sintetice, consum redus de energie, mix, spalare manuala, sport. Functiile speciale includ SensoCare, sistemul de siguranta pentru copii, pentru a-i feri de eventualele accidente, precum si informatii display si programare intarziata intre 1 si 24 de ore. Astfel, daca te-ai hotarat, poti alege sa cumperi modelul de masina de spalat rufe Gorenje W8723/I care se face remarcat prin functii, calitate si eficienta, precum si printr-un pret accesibil pentru oricine, modelul garantand o functionare de lunga durata la cele mai inalte standarde de curatenie, indepartand petele cele mai dificile de pe majoritatea tipurilor de materiale.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro