Tehno News RO

Masina de spalat rufe Heiner HWM-5080E: potrivita familiilor mai mici


In cazul in care locuiti singur sau nu faceti parte dintr-o familie numeroasa si nu spalati prea mult si va aflati in cautarea unei masini de spalat rufe, trebuie sa tineti cont de cateva criterii atunci cand doriti sa o achizitionati.

In primul rand, veti avea nevoie ca masina de spalat rufe sa aiba o capacitate potrivita pentru cat de multe obiecte vestimentare spalati. In acest caz, va este potrivita o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare mai mica. Asadar, un model recomandat din acest punct de vedere este masina de spalat rufe Heiner HWM-5080E.

Masina de spalat rufe Heiner HWM-5080E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


heiner hwm-5080e.jpg

Masina de spalat rufe Heiner HWM-5080E - cateva informatii legate de design
Referitor la design-ul acestui produs, se poate spune ca este unul simplu, culoarea sa fiind alba. Dimensiunile sale (WxDxH) sunt de 59,5 x 47 x 85 cm.

Masina de spalat rufe Heiner HWM-5080E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Informatii referitoare la caracteristicile tehnice
Tipul de incarcare este frontal, fiind un tip destul de raspandit pe piata electrocasnicelor.
Caracteristicile principale ale acestei masini de spalat vase sunt clasa energetica, capacitatea si viteza de stoarcere. Clasa energetica a acestei masini de spalat vase este A+, fiind o clasa buna, cu un consum optim de energie electrica, insa nu se afla printre cele mai bune clase. Aceasta masina de spalat vase este potrivita pentru cei care nu au nevoie sa spele prea mult, intrucat capacitatea sa este de 5 kg.

De asemenea, viteza sa de centrifugare este si ea scazuta, fiind de 800 rpm. Clasa de care apartine eficienta energetica la centrifugare este D.

In ceea ce priveste consumul de apa al acestei masini de spalat rufe este de 8250, fiind un consum destul de scazut, potrivit, avand in vedere capacitatea sa. Pe de alta parte, numarul programelor de spalare ale acestui aparat electrosnic este de 23. Dintre ele, enumeram: programul extra-clatire, programul de prespalare. Mai fac parte din aceste programe si cel de centrifugare, dar si cel de autocuratare, fiind considerate avantaje pe care le aduce aceasta masina de spalat rufe. De asemenea, mai include si programul pentru lana, programul pentru sintetice, si cel pentru delicate.

In ceea ce priveste partea de functii si siguranta, acesta are un selector pentru centrifugare, util in alegerea vitezei de centrifugare. De asemenea, are si un sistem de detectare a spumei. La toate acestea se adauga si prezenta sistemului de siguranta.

Alte detalii tehnice mai fac referire la nivelul de zgomot la centrifugare, in acest caz, acesta este de 74 dB, masina de spalat rufe Heiner, nefiind una zgomotoasa.

Nivelul de zgomot la spalare nu este foarte scazut, dar nici foarte ridicat, mai exact, acesta este de 59 dB. Materialul din care este realizata cuva acestui produs este inoxul, acesta fiind un material destul de bun. Insa, nu putem spune acelasi lucru si despre tambur, fiind produs din material precum prolipropilena. Acest aparat electrocasnic dispune si de un sistem de blocare automata a usii. Daca facem referire la potentialul acestei masini de spalat rufe, Heiner, pretul sau de achizitie sau este unul bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat rufe Heiner HWM-5080E: potrivita familiilor mai mici "

heiner hwm-5080e_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro