Tehno News RO

Masina de spalat rufe Hotpoint WMSF 622: ajutorul de nadejde al oricarei gospodine


Tehnologia a avansat extrem de mult si, din fericire, de multi ani in urma si pana in prezent, majoritatea femeilor, insa si a barbatilor, nu au mai fost nevoite sa depuna prea mult efort in activitatea de spalare a hainelor.

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 reprezinta, la ora actuala, aparatul electrocasnic cel mai frecvent achizitionat de gospodinele care isi doresc sa spele rapid si eficient un numar cat mai mare de articole vestimentare si nu numai.

Masina de spalat rufe Hotpoint WMSF 622

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


hotpoint wmsf 622.jpg

Sunt multe modele de masini de spalat pe piata, insa putine la numar sunt cele ce beneficiaza si de un raport calitate - pret corect. Aceasta masina de spalat rufe este chiar una dintre aceste exceptii. Aceasta prezinta multe functii moderne, precum si diverse programe de spalare.

Masina de spalat rufe Hotpoint WMSF 622

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Caracteristicile masinii de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622
Intreaga gama de masini de spalat Hotpoint s-a facut remarcata pe piata pentru tehnologia avansata utilizata, insa si prin atingerea unui obiectiv deosebit de important si anume clasa energetica A+++. De aici denota ca nu este un simplu dispozitiv electrocasnic ce faciliteaza munca fizica a oricui prin spalarea rapida si eficienta a hainelor, ci are si un impact mult mai redus fata de mediu.

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622, de altfel, a reusit sa obtina certificatul Woolmark Platinum Care, datorita excelentului sau ciclu pentru lana. Astfel, se pot spala chiar si cele mai fine si delicate tesaturi, printre care se numara casmirul si lana. Petele reprezinta cea mai mare ingrijorare. Dificil e ca, la marea majoritate a masinilor de spalat rufe, acestea nu pot fi indepartate eficient decat prin spalarea acestora la temperaturi extrem de ridicate. Totusi, aceasta masina de spalat rufe de la Hotpoint prezinta un foarte bun tratament antipete ce elimina rapid peste 20 de tipuri de pete, chiar si la spalarea acestora la temperaturi de 40-43 de grade Celsius.

Datorita faptului ca beneficiaza si de un ciclu special dedicat rufelor albe, hainele isi vor pastra puritatea culorii chiar si dupa o perioada foarte indelungata de timp dedicata spalatii. Astfel, rezultatul este intr-adevar unul de inalta clasa. Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 prezinta in general un consum anual de energie de 172 KW/h, precum si un consum anual de apa de aproximativ 8391 l.

Aceasta are o capacitate de 6 kg, astfel ca e ideal in familiile alcatuite din 1-2 membri.

Viteza maxima de centrifugare e de 1200 rpm, nivelul de zgomot in procesul de centrifugare e de 80 dB, iar nivelul de zgomot in procesul de spalare e de 60 dB. Astfel, este un produs electrocasnic ce nu deranjeaza prea mult. Aceasta masina de spalat ne impresioneaza si prin functiile sale extrem de utile si de apreciate de utilizatori, printre care se numara Super Wash, setarea temperaturii, Sistem Overflow, EcoTech, timp ramas, detectare automata a cantitatii, precum si multe altele. Astfel, atunci cand se vizeaza calitatea, masina de spalat de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 reprezinta cea mai buna alegere, mai ales ca si pretul la care poate fi achizitonat e unul bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro