Tehno News RO

Masina de spalat rufe incorporabila Beko WMI 71242: prezenta la nevoie


Cand discutam despre ajutor cu siguranta trebuie ca acesta sa vina in momentul in care avem nevoie de el sau sa fie acordat atunci cand il cerem, insa putem vorbi si despre ajutorul pe care putem sa ne bazam, desi nu tot timpul este vizibil. Aceasta descriere se pliaza foarte bine pe langa gama de produse electrocasnice incorporabile si puteti sa va bucurati de numeroase produse pe care sa le aveti la dispozitie dar in acelasi timp acestea sa fie pozitionate de asa maniera incat sa nu deranjeze.

Pentru cei care vor sa aiba la dispozitie o masina de spalat care sa poata fi asezata de asa maniera incat sa permita orice design pentru locuinta exista Beko WMI 71242.

Masina de spalat rufe incorporabila Beko WMI 71242

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 decembrie 2023


beko wmi 71242.jpg

Alegerea unui astfel de model nu tine de faptul ca nu este un model avantajos ca si design sau aspect sau ca nu poate fi privita si ca facand parte dintr-un aspect modern al locuintei ci este vorba despre partea de utilizare a spatiului de care dispune locuinta.

Veti mai avea si posibilitatea de a folosi un anumit mobilier pentru a aseza acest model astfel incat sa obtineti aerul dorit, insa de fiecare data gabaritul poate fi cel mai important. Pentru partea de asezare sau de alegere a mobilierului in care va fi asezata masina de spalat trebuie sa tineti cont de inaltimea de 82 cm, de latimea de 60 cm si de adancimea de 54 cm, insa nu trebuie uitat faptul ca Beko WMI 71242 este un model cu incarcare frontala.

Masina de spalat rufe incorporabila Beko WMI 71242

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 decembrie 2023


Si utila la nevoie
De la partea de dimensiune a acestui model putem sa mai vedem multe alte caracteristici benefic, si poate fi vorba despre partea de cuva cu care este prevazuta, si este una ce permite o incarcare de pana la 7kg de rufe.

O astfel de cantitate sau posibilitate de spalare este suficienta pentru orice familie si permite sa va bucurati de tot ceea ce inseamna rufe spalate, curate si igienizate intr-un timp scurt si intr-un mod eficient. Atat modul de spalare cat si timpul de spalare sunt legate si functie de ce program veti alege dintre cele 16 disponibile pentru Beko WMI 71242 si unde puteti da peste cele functie de tesatura.

Cum alegerea unui program functie de tesatura este ceva obisnuit ceea ce poate aduce Beko WMI 71242 in plus pentru voi si pentru orice utilizator este posibilitatea de a utiliza un program Eco Clean 20 grade, iar daca aveti si copii mici atunci programul Baby.

Cu siguranta toate rufele vor trebui spalate dar si uscate intr-un timp avantajos si puteti sa va ajutati pentru aceasta parte de o viteza de centrifugare de pana la 1200rpm, dar sa nu uitam totusi ca partea de control vine cu un panou de comanda digital.

Nu va mai ramane decat sa vedeti ce costuri vor fi pentru utilizarea acestui model, iar prin costuri este vorba despre consumul de apa de 9020l mediu anual si de cel de energie de 194 kWh specific clasei de eficienta energetica A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 decembrie 2023 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro