Tehno News RO

Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S: o optiune mai discreta


Cand trebuie sa va amenajati propria locuinta dupa bunul plac este destul de important sa cunoasteti stilul pe care doriti sa il abordati si astfel automat si ceea ce vreti sa folositi pentru partea de utilare a locuintei. Cum fiecare element poate fi important, de la parchet sau mobilier pana la electronice si electrocasnice, imbinarea tuturor acestora tine si de ce buget aveti, de ce spatiu are locuinta sau poate de ceea ce ofera fiecare produs in parte. Pentru partea de design insa, cu siguranta, veti putea gasi elemente din toate categoriile ce pot fi integrate fara probleme sau ce pot fi ascunse sau facute mai discrete fara probleme, cum este cazul celor incorporabile si cum este cazul si a modelului Candy

Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


candy cbwm 712d-s.jpg

Faptul ca discutam despre o masina de spalat rufe este in primul rand datorita faptului ca un astfel de produs este esential in orice locuinta, indiferent de pozitia sau daca este vorba despre un apartament sau despre o casa.

Adaugarea caracteristicii de a fi incorporabila va pune la dispozitie si posibilitatea de a va ajuta de Candy CBWM 712D-S in privinta utilitatii dar si posibilitatea de a avea designul dorit al casei fara nici un fel de efort sau fara prea mult efort. Nu trebuie insa sa credem ca aceste modele incorporabile sunt si unele inestetice, iar modelul de fata poate demonstra fara probleme acest lucru prin panoul de control dar si prin designul complet sau hubloul sau. Avand un hublou destul de generos ca si dimensiune, si positionat cu siguranta maxim superior, veti putea sa si o utilizati fara prea mult efort si fara a fi nevoie sa va asezati sau sa va aplecati foarte mult cand vreti sa spalati.

Masina de spalat rufe incorporabila Candy CBWM 712D-S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Poate fi si moderna
Tot ca si element semnificativ pentru partea de aspect, dar in acelasi timp si pentru partea de utilizare a masinii Candy CBWM 712D-S veti avea panoul de control al acestui model si este vorba despre afisajul dispus central care va arata setarile de functionare a unui anumit program. Daca ne referim la intreaga functionare, si astfel si la alegerea programului dorit avand o lista de 12 programe disponibile, cu siguranta nu veti avea probleme in gasirea celui potrivit sau celui necesar functie de tesaturile pe care le doriti.

In cazul in care totusi vreti sa stabiliti voi setarile de spalare si de functionare, Candy CBWM 712D-S va pune la dispozitie si acest lucru, si asta prin intermediul setarii temperaturii sau vitezei de centrifugare dorite.

Legat de centrifugare mai putem adauga si partea de uscare a rufelor spalate si posibilitatea ca durata acesteia sa fie mai scurta insa valoarea maxima pe care o veti putea stabili este de pana la 1200 rpm. Pentru cei care considera importanta partea de clasificare sau de evaluare a eficientei acestui model veti avea pozitionarea in clasa de eficienta A pentru spalarea celor 7 kg de rufe posibile, iar pentru partea de factura de energie electrica o pozitionare in clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Masini de Spalat Rufe Incorporabile

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro