Tehno News RO

Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint BWMD 742 (EU): ajutor invizibil


De multe ori cand trebuie sa ne organizam locuinta, sau de ce nu chiar si o anumita parte a sediului afacerii sau a altor incaperi, aspectul este foarte important, iar acesta ar trebuii sa fie unul simplu si elegant sau modern in acelasi timp.

Pentru asta se poate intampla ca unele produse, unele aparate sau aparatura, sa trebuiasca sa fie ascunse sau camuflate intr-un fel sau altul, si va fi astfel nevoie de un mic efort suplimentar. Eliminarea acestui inconvenient se poate face de exemplu prin intermediul unor electrocasnice incorporabile, unde este cazul, iar un exemplu elocvent pentru numeroase locuinte si situatii este si Hotpoint BWMD 742 (EU).

Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint BWMD 742 (EU)

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


hotpoint bwmd 742 eu.jpg

Poate fi vorba si despre unele cazuri in care ascunderea acestor electrocasnice sa fie determinata de aspectul pe care acestea il pot avea, dar in acest caz nu este vorba cu siguranta despre asa ceva. Aspectul pe care il are Hotpoint BWMD 742 (EU) este sigur unul modern si usor elegant, iar asta datorita finisajelor dar si a prezentei unor elemente precum afisajul LCD, iar asta in ciuda faptului ca vine cu o nuanta alba.

Nu este vorba insa doar despre aceste elemente exterioare cand vine vorba de pozitionarea modelului fie la vedere fie incorporata, intrucat ceea ce poate fi cel mai important este dimensiunea pe care o are. Avand un gabarit de 82-90 x 59.5 x 54.5 cm aveti posibilitatea de a va forma o idee despre cam cat spatiu are nevoie pentru instalare si de locul pe care il poate ocupa.

Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint BWMD 742 (EU)

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Invizibil dar palpabil
De la dimensiune putem trece la partea interioara si mai exact la cuva din poliplex ce permite ca, cantitatea de rufe puse la spalat sa fie una de pana 7 kg, iar incarcarea si scoaterea rufelor va influenta si locul instalarii, fiind un model cu incarcare frontala. Fiind insa o cantitate destul de buna de spalare face ca Hotpoint BWMD 742 (EU) sa fie potrivit atat pentru o familie mai numeroasa cat si pentru cazul in care activitatea desfasurata genereaza foarte multe rufe murdare. Cum nu conteaza cantitatea rufelor, ci modul in care acestea sunt ingrijite, igienizate si curatate, trebuie sa treceti in revista si programele sau functiile pe care le ofera in acest sens.

Veti putea sa apelati la utilizarea unuia dintre cele 16 programe in ceea ce priveste spalarea rufelor si cu siguranta cele pentru bumbac, cele pentru lana sau poate unele mai moderne cum ar fi cel pentru rufe usor de calcat vor fi mai mult decat avantajoase.

Dupa ce au fost spalate si igienizate mai ramane uscare, caz in care va interveni si viteza de centrifugare de care acest model Hotpoint BWMD 742 (EU) dispune, si care poate atinge o valoare de 1400 rpm. Cu toata functionarea nu va mai ramane decat sa vedeti ultimul element si anume cel al consumului de energie electrica, dar faptul ca puteti sa spalati destul de multe rufe, intr-un timp scurt, sa le uscati repede face ca pozitia in clasa A++ de eficienta sa fie cireasa de pe tort.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro