Tehno News RO

Masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU: spala automat


Pentru ca orice locuinta are nevoie de o masina de spalat rufe, au aparut foarte multe modele pe piata, pentru a putea satisface nevoile foarte diverse pe care le putem avea, ca utilizatori. Un model ca aceasta masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU ar putea sa fie perfect pentru unii, in timp ce altii nu vor fi la fel de incantati.

Investigheaza toate trasaturile aparatului si afla in care categorie te afli.

Masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


indesit bwsa 61253 w eu.jpg

Info despre produs
Modelul acesta de masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU are un consum anual de energie de 152 kW/h, ceea ce include aparatul in clasa de eficienta energetica A+++. Cu alte cuvinte, va fi greu sa gasesti o masina de spalat rufe care sa consume atat de putina energie electrica si care sa fie la fel de moderna ca aceasta, clasa A+++ fiind cea mai buna pe care o poate atinge un astfel de aparat.

Clasa de eficienta energetica la spalare este clasa A, iar clasa de eficienta energetica la centrifugare este clasa B.Aceasta masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU are o adancime de 42.5 de centimetri, o latime de 59.5 de centimetri si o inaltime de 85 cm.

Masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Incastarea aparatului este standard. Aparatul si el, in sine, este standard. Modelul este unul slim, care te ajuta sa castigi mai mult spatiu in locuinta ta. Incarcarea de care dispune masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU este frontala.

Capacitatea de incarcare este de sase kilograme, deci, e ideala pentru o casa in care locuiesc pana la cinci oameni. Viteza maxima de centrifugare pe care o inregistreaza masina de spalat rufe prezentata este de 1200 de rotatii pe minut.

Nivelul de zgomot la spalare este de 61 de dedibeli. Cuva sa e facuta din poliplex. Hubloul aparatului se deschide pe stanga. Panoul de comanda este digital. Ca functii de siguranta, acest aparat dispune de blocare de siguranta. Pe langa aceasta blocare, aparatul are disponibil si un sistem de siguranta pentru copii. Ca programe, aceasta masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU dispune de 16 programe, din care se remarca cel pentru spalare rapida, care isi termina programul in numai 30 de minute.

Alte programe pe care le include aceasta masina de spalat rufe sunt programul de extra clatire, programul pentru consum redus de energie, programul pentru bumbac, pentru sintetice, pentru lana, mixt, pentru delicate, sport, dar si trei programe speciale: centrifugarea intensiva, matase / perdele si colorate.

Aceasta masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU are o perioada de garantie inclusa de 24 de luni, perioada care este inclusa in costul de achizitionare. Poti sa prelungesti aceasta perioada, daca iti doresti.

Modelul acesta este si foarte ieftin, acesta fiind chiar motivul principal pentru care multi oameni prefera sa il analizeze, in primul rand, cand il vad in magazin si, observand cate avantaje moderne are, pot fi convinsi usor ca investitia in masina de spalat rufe Indesit BWSA 61253 W EU este una foarte buna, dupa cum si este, de altfel.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro